Halkla dalga geçiyorlar. Ali Babacan: “Benzin fiyatlarını görünce biz”

Türkiye halklarının ülke tarihi boyunca gördüğü en aşağılık, en adaletsiz iktidarı AKP’nin kurucularından olan Ali Babacan, bir dönem ekonomi bakanlığı yaptıktan sonra partiden ayrılmıştı (veya atılmış). 

Daha sonra Mart 2020’de Deva partisini kurarak yine düzen siyasetinde görünmeye başladı. AKP iktidarının yıpranmışlığını görmüş olacak ki AKP’den sonra boşalacak yere aday oldu.

 Ancak halkla ilgilerinin olmadığı, halk düşmanlıklarını farkında olmadan açığa çıkartan şeyler yapmaya devam ediyor hala Ali Babacan…

AKP iktidarının suçlarının hepsinde payı olan Ali Babacan ailesi ile bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı haber haline getiren ise yaptığı yorum idi. 

Eşi ile ata binerken çektiği fotoğrafın altına “benzin fiyatlarını görünce biz” yazmış. Güya muhalefet yapmış. Halkın sanki sizin gibi ata binme imkanı var da… Gittiğiniz o lüx binicilik klüplerinde ödediğiniz miktarlarla halk evini geçindiriyor. Öyle halkın gözünün içine soktuğunuz lüx yaşantınızdan yaptığınız paylaşımla muhalefet etmiş olmuyorsunuz, ama halkla dalga geçtiğiniz kesin.

Pek umutlu değiliz ama yine de halkın sizin gibilere söylediği sözleri tekrar edelim : 

Utanın !

Ar edin !

Haya edin !

Halkla dalga geçmeyin…

Sosyal ağlarda paylaşın