Halk düşmanından yine : YÜZÜNÜZE DİZİNİZE DURSUN !

Halkın talepleri ile ilgili ne zaman kendine bir soru yöneltilse içindeki halk düşmanlığını kusan, AKP şefi Erdoğan yine halkı aşağıladı.

Bir muhabirin  kira fiyatlarındaki fahiş fiyat artışları ve öğrencilerin kalacak yer bulamadıkları ile ilgili yönelttiği soruya dişlerini gösteren Erdoğan’ın verdiği cevap tepkilere neden oldu.  

Verdiği cevapta, geçmişte burs miktarının 45 tl iken şimdi 650 tl’ye çıkardıklarını söylerken, “yüzünüze dizinize dursun” dedi.

Kibirinden tüm ülkenin kendisine ait olduğunu zanneden küstahlıkla, beddua ederek halka yalan söylemeye devam etti. Yaptığı konuşmanın her yerinde, ben, benim, ben ben… diye kibirini açığa çıkartırken, yurtlar ile ilgili de yine desteksiz yalan söyledi. 1 milyona yakın yurtlar yaptıklarını  anlatırken 1 yataklı veya 3 yataklı kapasiteleri olan yurtları olduğunu söyledi.

Tabii bu rakamların doğru olup olmadığı konusunda net bir bilgi olmamak ile birlikte çok bilinen bir gerçek ise yurtların pahalı olmasının yanında, AKP’li olmayanların yurtlara alınmadığıdır.

Ve yurtlara alınmayan öğrencilerin kiralamak zorunda kaldıkları odalar, F tipini aratmıyor. Ve bu F tipinden daha kötü durumdaki odalar fahiş fiyatlara kiraya veriliyor. Bu tabii ki her fırsatta halka küfreden Erdoğan ve AKP iktidarının suçudur…

Aşağıda Erdoğan’ın yönettiği ülkede öğrenciye layık görülen odanın penceresi dahi yok. En fazla 5 metre kare ve kirası 900 TL.

Aşağıda Erdoğan’ın lüks diye anlattığı yurt odaları ile ilgili yurtlarda kalan örğencilerin sosyal medyada paylaştıkları odaları görüyorsunuz. 6-8 kişilik odalar.

Sosyal ağlarda paylaşın