Gökhan Yıldırım: “Kazanacağız… buna inanıyorum”

Adli Tıp Kurumu (ATK) yine bir hukuksuzluğa imza attı. Hiçbir zaman hukuk kurallarına göre hareket ettiği görülmemiştir ATK’nun. Özellikle devrimciler sözkonusu olduğunda, devrimcinin katledilmesi, en fazla zarar görebilmesi için özel olarak çalışır.

Gökhan Yıldırım’ın tahliye olabilmesi için ATK’nun kararı bekleniyordu. Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin çok açık raporu vardı. Raporda hapishanede veya şehir hastanelerinde tutsaklara ayrılan odada kalamaz, hayati tehlike arz eder deniyordu. Ama ATK halk düşmanlığını tekrar gösterdi. Gökhan Yıldırım’ın hastanede kalabileceğine dair rapor yayınladı.
Gökhan Yıldırım, kendisi ile yapılan telefon görüşmesinde ATK’nın kararına cevap verdi.

KAZANACAĞIZ BUNA İNANIYORUM. ADLİ TIP’IN VERECEĞİ KARAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL…

ATK kapısı önünde bekleyenlere selam gönderen Gökhan Yıldırım “kazanacağız buna inanıyorum” dedi. Telefon görüşmesinde “Adli tıp kararı ne çıkarsa çıksın hiç önemli değil, önemli olan direnişimizdir” sözleri ile kararlılığını ifade etti.

45 saniyelik videoyu dinleyen görecektir. Direnmenin onuru, direnme kararı alarak zaferi göğüsleyen olmanın coşkusu ve mutluluğu ile konuşuyor Gökhan Yıldırım. Öyle net ifadelerle konuşuyor ki. Direnişinin saflığı, haklılığın gücünün netliği bu. Halkına adanmış, haklıya adanmış, mazlum için mücadele ederken tutsak düşmüş Gökhan Yıldırım’ın dilindeki berraklığa bakın. Gökhan Yıldırım’ın ağzından çıkan kelimeler nettir berraktır. 234 gündür aç kalmış yürekten süzülmüştür o kelimeler çünkü. Her harfinde halk sevgisini hisseder yüreğiyle dinleyen herkes. Prompter kullanan halk düşmanları bu netliğin yanından dahi geçemezler.
Direniyor Gökhan Yıldırım! Bu sefer tüm adaletsizliğe uğrayanlar için direniyor.
Peki ya Adli Tıp Kurumu? Kim için veriyor kararını?
Katillerin, uyuşturucu baronlarının, kadın tüccarlarının, yağmacıların iktidarı AKP’nin hizmetindedir. Bilime, hakka, hukuka göre değil bu sapık, hırsız, katil, mafya iktidarının ihtiyaçlarına göre karar vermektedir…

Sosyal ağlarda paylaşın