Alman polisi katletti!

Alman Polisinden yine sokakta infaz! Bu seferki kurban 16 yaşında.

08 Ağustos 2022 tarihinde Alman polisleri Dortmund’da 16 yaşındaki bir genci otomatik silahla tarayarak katletti.

Son 10 günde Almanya’da tam 4 kişi polis tarafından katledildi bunlardan birisi 16 yaşındaki Afrikalı Mohammed D. Diğerleri ise biri evsiz diğer ikisi ise psikolojik sorunlu.

Alman polisi en son Mannheim’da akıl hastanesinden kaçan bir adamı döverek katletmişti. Alman polisinin sokak ortası infazlarının çoğalmasının sebebi ise bunun bir politika olduğunu gösteriyor.

Irkçılığıyla bilinen Alman polisinin katlettiği insanların çoğunluğunun yabancılardan oluşması da ırkçılığın geldiği boyutu gösteriyor.

Mohammed D. Afrika asıllı 16 yaşında bir gençti. Üzerine 6 kurşun sıkıldı ve 5’i isabet etti. Bir tane kurşun karnına,  bir tane kurşun çenesine, bir tane kurşun koluna ve son iki kurşunu da omzuna isabet etmiş.

Polise göre elinde bıçak tutan ve polise tehlike teşkil eden genç ancak bu şekilde etkisiz hale getirilebilirmiş. Elinde bıçak olduğu için 16 yaşında bir genç öldürülebiliyor Almanya’da. Söz konusu yabancı olunca, yakalamak, ifadesini almak, mahkemeye vermek Alman polisinin aklına gelmiyor. Polis hem savcı, hem hakim olup sokak ortasında katlediyor.

Üstelik bunlar Mohammed D. İle polisler arasında 1.70 metre yüksekliğinde tellerden oluşan bir bariyer varken yaşandı. Alman polisi yine katliamını gizlemek için 16 yaşındaki genci suçluymuş gibi göstermeye çalışıyor.

Sosyal ağlarda paylaşın