Filistin Direniş Örgütleri, İsrail Saldırısına Karşı “HÜRLERİN İNTİKAMI OPERASYONU”nu Başlattılar

Siyonist İşgalci İsrail’in son üç gündeki saldırıları sonucunda onlarca Filistinli katledilirken,
Filistin direniş güçleri, saldırıya, daha önce görülmemiş yoğunlukta füze saldırılarıyla cevap verdiler.

Direniş Grupları Açıklaması: “Vatanın tüm cephelerinde direniş… Zafer Direnişindir!”

Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası, 10 Mayıs öğlen saatlerinde yaptıkları açıklama ile,
işgalci İsrail’e yönelik Hürlerin İntikamı Operasyonu’nu başlattıklarını duyurdu.
Operasyonla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

1- Sivil evleri hedef almak, halkımıza saldırmak, kahramanlarımıza suikast düzenlemek, bütün gücümüzle karşı karşıya kalınacak bir kırmızı çizgidir ve düşman bunun bedelini çok ağır ödeyecek.
2- Direniş, tüm seçeneklere hazır. Eğer işgal devleti saldırganlık ve küstahlıkta ısrar ederse onu karanlık günler bekliyor.
3- Vatanın tüm cephelerinde direniş, halkımız, toprağımız ve kutsallarımız için tek bir birlik, kılıç ve kalkan olarak kalacaktır.
Zafer direnişindir!

İŞGALCİLERE KARŞI 300 FÜZE FIRLATILDI
SİYONİZMİN DEMİR KUBBESİ ÇÖKTÜ!

İşgalci İsrail Yayın Kurumu, Gazze’den şu ana kadar 300’den fazla roket atıldığını bildirdi.
İsrail işgal ordusu sözcüsü de, Gazze’den 270 roket atıldığını, Demir Kubbe’nin yalnızca 63’ünü engelleyebildiğini açıkladı.

  • Filistin direnişi, Tel Aviv’i (işgal altındaki Yafa) roket yağmuruyla hedef aldı. Roket saldırısı o kadar yoğundu ki, Netanyahu, bombardıman üzerine yapacağı konuşmayı iptal etti.
  • Filistin Halk Kurtuluş Cephesi savaşçıları, Gazze’den işgal altındaki bölgelere roket ve havan atışları gerçekleştirdiler.
    haberin videosu: https://twitter.com/i/status/1656407381960474627
  • Filistin direnişinin Aşkelon’a düzenlediği roket bombardımanı sonucu 16 kişi yaralandı.
  • FDKC’nin askeri kanadı Ulusal Direniş Tugayları, Hürlerin İntikamı Operasyonu kapsamında Gazze’den işgalci İsrail’in çeşitli bölgelerine yönelik roket atışı yaptılar. Atışların görüntüleri yayınlandı.

İSRAİL SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

Roket saldırıları karşısında Siyonistler moralmen çökerken, askeri üstünlüğünü de kaybeden işgalci İsrail saldırılarını sürdürdü. İsrail, bombalamalarında Gazze’de 100’ten fazla tesisi binayı hedef aldı.
Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, işgalci İsrail’in 9-10 Mayısta Gazze Şeridi’ne aralıksız sürdürdüğü hava saldırıları sonucu 21 kişinin katledildiğini, 64 kişinin de yaralandığını açıkladı.

4 FHKC’Lİ KATLEDİLDİ

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, işgalci İsrail’in Gazze’ye yönelik bombardımanlarında 4 savaşçısının şehit olduğunu duyurdu.
FHKC – Ebu Ali Mustafa Tugayları tarafından yapılan açıklamada: “Kan boşa gitmeyecek. Hürlerin İntikamı, işgal sonlanana kadar bitmeyecek.” denildi.
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’nden yapılan açıklamada da “Direniş güçlerinin siyonistlerin suçlarına birleşik tepkisi”nin İsrail’in oyunlarını bozduğu belirtildi.

HABERİN VİDEOLARI:
Filistin direnişi, roket saldırılarıyla katledilen çocukların, kadınların, savaşçılarının hesabını soruyor!

Sosyal ağlarda paylaşın