Faşizm Halkın Hiç Bir Sorununa Çare Olmaz: Korona’da Hane Başına 11 TL “yardım” Verilmiş.

Korona salgını boyunca halkın hiçbir sorununa çare bulamayan AKP’nin yaptığı tek şey yalan söylemek. “evde kal” çağrısı yaptığı halka ne yiyeceği, ne içeceği ile ilgili hiç bir soruna çözüm bulmayan AKP iktidarı evden çıkmak zorunda olanları yollarda işkence etmiş, kurşunlayarak öldürmüş ya da 3000 TL gibi fahiş cezalar kesmişti.


Mikrofonu her eline aldığında dünyaya Korona ile mücadelede örnek olduğunu iddia eden Erdoğan’ın aslında halka yalan söylemekten başka bir şey yapmadığını en son kendileri itiraf etmiş bulundular.

Milyarlarca liralık bütçe ayırdıklarını iddia etmişlerdi. AMA KİME???

Korona salgınının ilk günlerinde 100 milyar TL’lik bir bütçe ayırdıklarını duyuran AKP iktidarı, bu yardımı halka değil partonlara yaptığını kendi ağızları ile itiraf ettiler.

CHP grup Grup Başkan vekili Özgür Özel dün mecliste yaptığı konuşmada Recep Tayyip Erdoğan’ın “5,5 milyon dar gelirli aileye 1000’er TL verdik” sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan’ın sözlerine cevap veren Özel, “Hane başına günde 11 TL vermişler! Garibim Rafet sözüne güvenip üç de çocuk yaptıysa kişi başına günde 2 TL ediyor. Kuru simit yeseler, bu para yetmiyor!” ifadelerini kullandı.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.