Faşist AKP Polisinin Gözaltı Terörü Sürüyor

Türkiye(GHA)


AKP Faşizminin Çağlayan eyleminin ardından demokratik kurumlara ve insanlara yönelik saldırıları devam ediyor. Yüzlerce insanı gözaltına alan AKP faşizmi sokak ortasından, evinden, iş yerinden veya kurumlardan gözaltına alarak halka saldırmaya devam ediyor.

Çağlayan Adliyesine yapılan eylemden sonra Faşist AKP polisinin azgınca halkımıza ve kurumlara saldırmasının ardından 61 kişi tutuklanmış ve yüzden fazla insan gözaltına alınmıştı.

Hızını alamayan AKP polisi saldırılarına devam ediyor. Bahar Ertürk’ün annesi kanser hastası ve Cuma günü ameliyat olacağı öğrenilen Fatma Yayla ile Aziz Yayla’nın gözaltına alındıkları ve İzmir’e götürüldükleri öğrenildi. Yapılan saldırı baskınlarında ayrıca Selda Aydoğdu’nun evinin basılarak gözaltına alındığı, Nagehan Kurt ve eşinin de Maslak’ta gözaltında olduğu ve yine İzmir’e götürüleceği bilgisi edinildi.

İzmir’de de Büyük Şehir belediyesindeki işini geri almak için defalarca direnen Mahir Kılıç da gözaltına alındı. Karakola çağırılsa gidebilecek Mahir Kılıç sabahın 5’inde evi basıldı. Gözaltına alınanlar arasında Ferdi Sarıkaya da var.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-11-28 14:22:05Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın