Emperyalizmin Cömertce Tanıdığı Hak!!! Virginia’da Temmuz’dan İtibaren Esrar Serbest!

Amerika Birleşik Devletleri’nin eyaletlerinden biri olan Virginia’da 1 Temmuz’dan itibaren ESRAR KULLANIMI VE YETİŞTİRİLMESİ serbest. 

Yasal düzenleme bu yılın Nisan ayında yapılmış ve uygulamanın başlaması için 1 Temmuz tarihi belirlenmişti. 

Yapılan düzenleme, 1 Temmuz’dan itibaren 21 yaş ve üstü yetişkinlerin yasal olarak 28,3 gram esrar bulundurmalarına ve hane başına kişisel kullanım için dört bitki yetiştirilmesine izin veriyor. 

ABD’nin başka bazı eyaletlerinde de esrar yasal. Virginia, ABD’nin güneyindeki eyaletler içinde esrarı yasallaştıran ilk eyalet oldu. 

Çarpıtmaya Bakın! “Reform”a Bakın! 

Virginia Valisi Ralph Northham, eyaletin tarihi bir karar verdiğini ve ABD’nin güneyinde “basit esrar bulundurmayı” yasallaştıran ilk eyalet olduğunu söyledi. 

Vali bunu söylemekle yetinmiyor, 

Vali Northam yaptığı açıklamada, bu yılki yasama oturumunun “modern Virginia tarihindeki en önemli politika reform dönemlerinden biri” olarak kabul edileceğini söyledi.

Reformları böyle!

Halkı uyuşturma ve zehirlemede, reform!

Yasanın tartışılması sırasında da, esrarı, uyuşturucuyu yasallaştırmak için tüm demagojik gerekçeler, çarpıtmalar kullanılıyor. 

Örneğin, bu yasa Amerikan gazilerine hizmet olarak sunuluyor: 

Bir gazete şöyle aktarıyor: 

“Tasarının sponsoru Demokrat Richard Ojeda, tasarıyı askerlerimize bir hizmet olarak belirledi. 368, kesinlikle tıbbi marihuanayı yasallaştıracaktı ve emekli bir ABD Ordusu binbaşı olan Ojeda, West Virginia’daki Metro News’a göre, Amerika’nın gazileri üzerindeki etkisi konusunda ısrarcıydı.”

“”Gazilerimize yardım edebiliriz,” dedi. “Onlara, gözlerini kapattıklarında gördükleri tek şeyin, hizmet ettikleri ve eve gelmeyen yüzleri olduğu zamanları atlatacak bir şeye sahip olma yeteneği vererek yardımcı olabiliriz.”

Tabii, Vietnama, başka ülkelere, başka halkları katletmek için gönderdiğiniz katiller sürüsünün sorunlarını çözmezseniz, onlara tek çözüm yolu olarak uyuşturucu kalır!

Bir başka çarpıtmada “az ömrü kalanlar” oldu. 

Şöyle deniyor:  

“Bu, opioidlerden (kimyasallardan) uzak bir geçit,” diye ekledi. “Yaşamak için sadece iki ayı olabilecek biri için daha iyi bir yaşama açılan bir kapı.”

Açık ki bunlar halkları uyuşturmak için yasallaştırılan bir zehri meşrulaştırmanın dışında bir anlam taşımıyor.

Sosyal ağlarda paylaşın