Emperyalist Medya Tekellerine Karşı
Halkın Haberi TV Yayında!..

Halk doğru ve gerçek habere ulaşamıyor.
Ulaşması engelleniyor.
Çünkü halkın doğru ve gerçek habere ulaşacağı tüm aygıtlar yönetenlerin elinde ve doğallığında da yönetenlerin çıkarına hizmet etmekte…
Emperyalizm, sadece baskı aygıtlarıyla yönetmiyor. “İdelolojik propagandayla yönetiyor.
Bunun en önemli aracı da, basın yayın araçları.
Basılı, sözlü, görsel ve internet üzerinden yayın yapan tüm bu araçlar, bugün şiddetli bir ideolojik savaş arenası durumunda.
İşte bu nedenle, devrimciler, halktan yana güçler, ilericiler de bu alanda yarattıkları ve yaratmayı amaçladıkları araçlarla, emperyalizmin karşısında bir alternatif olmaya çalışıyorlar.

Bu amaç doğrultusunda Fransa’da da Halkın Haberi TV yayına başladı.
Halkın Haberi TV, Twitter, Facebook ve İnstagram üzerinden yayın yapıyor.
Halkın Haberi TV Emekçileri, bir açıklama yaparak, Halkın Haberi TV’yi duyurdular ve amaçlarını açıkladılar.
Aşağıda Halkın Haberi TV Emekçileri’nin açıklamasını yayınlıyor ve GERÇEK HABER AJANSI olarak HALKIN HABERİ TV’YE BAŞARILAR DİLİYORUZ.
GERÇEĞİN SAVAŞINDA SİLAHLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ!


Halkın Haberi TV Emekçileri’nden Merhaba,

Halkın Haberi TV olarak, “Gerçekleri bir de bizden dinleyin!” sloganıyla sosyal medya üzerinden habercilik yapmaya başladık.
Gerçeğin gücüyle, gerçeğin sesini halkımıza ulaştırmaya, gerçekleri halkımızla buluşturmaya başladık.

Gerçeklerin halka ulaşmasının daha çok engellendiği, halka ait ve umut olabilecek her gelişmenin sansürlendiği, halkların sesinin daha çok boğulduğu, yaşanan adaletsizliklerin ayyuka çıktığı, yasal zorbalıkla yaşamın çepeçevre sarıldığı ve tüm bunların ‘normalleştirilip’ kanıksanmasının istendiği bu günlerde,
bizler de Halkın Habercileri olarak sosyal medya üzerinden halkımıza ulaşmak istedik.

Çünkü halk doğru ve gerçek habere ulaşamıyor.
Ulaşması engelleniyor.
Çünkü halkın doğru ve gerçek habere ulaşacağı tüm aygıtlar yönetenlerin elinde ve bunun sonucu olarak da yönetenlerin çıkarına hizmet etmekte.

Emperyalizm, 9 medya tekeliyle dünyayı bir ahtapot misali sarmış durumda.
Bu 9 medya tekeliyle, halkların beynine hükmederek, beyinleri isgal etmeye çalışıyorlar. Teker teker tüm beyinleri ele geçirmeye çalışıyorlar.
Bunun için ellerindeki tüm mekanizmaları, tüm olanakları, tüm kaynakları insanların beynini ele geçirmeye, düşüncelerini duygularını yönetmeye kullanıyorlar.

Evet 9 tekel ve 8 milyar insan…
9 tekelin eliyle beyinleri işgal etme ve yönetme savaşının en güçlü silahlarından biri de sosyal medyadır.

Çarpıcıdır;
Ocak 2022 verilerine göre, Türkiye’de 69,95 milyon sosyal medya kullanıcısı bulunuyor. Bu, toplam nüfusun yaklaşık yüzde 82’sinin sosyal medya kullandığı anlamına geliyor.
Bu çarpıcı gerçekten yola çıkarak, halkın yüzde 82’sinin sosyal medya kullandığı bir mecrada bizler daha güçlü olmak zorundayız.
Daha çok yol ve yöntemle halkımıza ulaşmak zorundayız.
Çünkü, vermek istenilen, artık çok hızlı ve çok kolay bir şekilde verilebiliyor, beyinlere şırınga edilebiliyor. Egemenler, bunu yapıyor. Bu şekilde yönetiyorlar halk kitlelerini.
Biz devrimciler de, gerçeği halkımıza ulaştırmanın daha fazla yolunu bulma zorunluluğuyla yükümlüyüz.
Halkın Haberi TV, işte buna hizmet edecek.

Kendi gerçekliğimizle, ‘ilkel olanla modern olanı yenme’ denen gerçeklikle hareket ederek, egemenler tarafından bir hiç yerine konulan üreten ve yaratan halkımıza ulaşmanın bir aracı olacağız.
Şu anda X, Facebook ve instagram sosyal medya platformlarında Halkın Haberi TV olarak haber yapmaya devam ediyoruz.
Elbette daha fazla platformda olmak, o platformlarda halkı temsil ederek halkın haberini yapmak ve halkın sesi olmak, önümüzdeki aşmamız gereken yolun da adıdır.
Buradan yola çıkarak halkımıza şöyle bir çağrıda bulunuyoruz; Halkın Haberi TV’yi takip edin, takip ettirin.
Halkın Haberi TV’nin doğal muhabirleri olun. Halka dair her gerçek, bizim haberlerimizin de bir parçası olacaktır. Çevrenizde gördüğünüz hak gasplarını, adaletsizlikleri bizimle paylaşın.

Hesaplarımız
X : Halkın Haberi TV
Facebook : Halktv Halk tv
instagram : halkınhaberii

Sosyal ağlarda paylaşın