Emine Erdoğan yoksulluk ve açlığa çare buldu : Porsiyonlarınızı Küçültün !

AKP şefi Erdoğan’ın eşi olmaktan başka hiç bir vasfı olmayan görgüsüzlük timsali Emine Erdoğan yarın ne yiyeceğini bilmeyen milyonlarca halka  ancak AKP ahlaksızlığının yapacağı açıklamalar yaptı :  “Küresel bir seferberlikle bireysel davranışlarımızı değiştirerek insanlığı içine düştüğü bu utançtan kurtarabiliriz. Gelin hep birlikte basit önlemler alalım. Alışverişe çıkmadan önce alınacaklar listesi hazırlayalım. Porsiyonlarımızı küçültelim. Sadece ihtiyacımız kadarını alıp bozulacağını bildiğimiz yiyecekleri istiflemekten vazgeçelim” dedi.

50bin dolarlık çanta ile gezen, onlarca sarayda yüzlerce çeşitin bulunduğu görgüsüz, aç gözlü sofraları ile bilinen Emine Erdoğan halka israf etmeyin diyor. Güler misin ağlarmısın. Milyarlarca dolar sahibi, çocuklarını, damatlarını, yüzmilyonlarca dolar ile ihya eden, hemen ülkenin her yerinde villalar yaptıran aç gözlü Erdoğan ailesinin “firs lady” si “halka bozulacağını bildiğimiz yiyecekleri istif etmeyin” diyor. Şüphesiz ki bu yapılan açıklama utanmazlıkla anlatılabilecek bir şey değil. Utanmazlığın çok çok ötesinde bir arsızlık. Ar damarı çatlamış AKP görgüsüzlüğünün sembolü Emine Erdoğan’a ara ara mikrofon uzatılıyor ve her uzatıldığında bu halkın neden daha fazla mücadele etmesi gerektiği daha da belirginleşiyor.

Yurtdışı temasları sırasında Afrika ülkelerinin çoğunu ziyaret ettiğini bildiren Emine Erdoğan şu sözleri kullandı: 

“Orada görüp şahit olduğumuz hüzünlü insan manzaraları bir ömür benimle birlikte yaşayacak. Dünyanın bir tarafında çocuklar bir lokma ekmeğe bir bardak temiz suya muhtaçlar. Dünyanın bir başka yanında insanların bir ısırık alıp bıraktığı tonlarca yemek çöpe gidiyor. Küresel bir seferberlikle bireysel davranışlarımızı değiştirerek insanlığı içine düştüğü bu utançtan kurtarabiliriz. Gelin hep birlikte basit önlemler alalım. Alışverişe çıkmadan önce alınacaklar listesi hazırlayalım. Porsiyonlarımızı küçültelim. Sadece ihtiyacımız kadarını alıp bozulacağını bildiğimiz yiyecekleri istiflemekten vazgeçelim. Geleneksel mutfak kültürümüzü artırarak atıksız mutfağın püf noktalarını hayatımızda uygulayalım. Meyve ve sebzeleri mutlaka mevsiminde tüketelim. En önemlisi insana yakışır şekilde yiyip içmenin kurallarını çocuklarımıza da öğretelim.” 

Dünyayı yemiş, milyarlarca dolara sahip çocukları olan Emine Erdoğan halka “çocuklarınıza söyleyin daha az yesinler” diyor ! Milyarlarca doları istif ediyor, halka bozulacağını bildiğiniz yiyecekleri istiflemeyin diyor. UTANMAZ ! AHLAKSIZ !

Hem ülkemizin hem de dünyanın sizlerden kurtulması gerekiyor. Siz yok olduğunuzda ne ülkemizde ne dünyada açlık, yoksulluk kalmayacaktır. Sadece Erdoğan ailesinin varlığı gerçek sahiplerine iade edildiğinde ülkemizin bir çok sorunu çözüm bulacaktır.

Sosyal ağlarda paylaşın