DEVRİM TOP’U KATLEDENLER, UYUŞTURUCUYLA BEYNİMİZİ TESLİM ALMAK İSTEYENLERDİR!

“Uyuşturucu ile mücadele ederken devlet veya devletin himayesindeki çeteler tarafından katledilen devrimciler uyuşturucunun devlet eliyle yaygınlaştırıldığının ispatıdır. “

İBRAHİM DEVRİM TOP, Armutlu’da Kaldığı Evde Polis Kurşunuyla Katledildi!

İBRAHİM DEVRİM TOP, TORBACILARA SAVAŞ AÇTIĞI İÇİN KATLEDİLDİ.

 AKP, İBRAHİM DEVRİM TOP’U KATLEDERKEN UYUŞTURUCU SATICILARINA SAHİP ÇIKTI!

DÜZEN; FUHUŞ, KUMAR VE UYUŞTURUCU DÜZENİDİR!

BU DÜZENİN TÜM PİSLİKLERİYLE BİRLİKTE TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE ATILMA ZAMANI GELMİŞTİR !

Günlerden ADALET!

 Yoksul mahalle sokakları katilleri de tanır, katillerden hesap soranları da. Bu katiller faşizmin uyuşturucu çeteleridir. Bu katiller devletin polisleridir. Hesap soranlar ise yoksul halk çocukları, halkın en yiğit evlatlarıdır.

Uyuşturucu yoksul mahallelerde köşebaşlarında.

Uyuşturucu okul önlerinde ekmek arasında.

Uyuşturucunun kârı ise burjuvazinin kasasında.

Neden diye sordu Devrim,

Neden yoksul mahallelerde satılır uyuşturucu?

ÇÜNKÜ Yoksulun karnı açsa eğer

Çocuğuna pantolon alamıyorsa ve sobasında yakacak kömürü yoksa…

 Başkaldırmasın, hakkını aramasın, beyni dumanlı olsun ister burjuvazi.

DÜZEN, YOKSUL HALK ÇOCUKLARINI ÇÖPE FIRLATIR

Uyuşturucuyla aklını, fuhuşla bedenini, kumarla emeğini çalar… Oysa binbir renkteki çiçektir onlar… Hepsi YOKSUL HALK ÇOCUKLARI.

İbrahim Devrim, yani devrimcilik “Onları düzenin bataklığından, çöplüğünden çıkaracak!” Dünyanın en güzel bahçesini kuracaklar kendi elleriyle, emekleriyle.

O çiçekler, kendilerinden çalınan her şey için devrimcileşecek; hayatlarını, geleceklerini çalanlardan HE SAP SORACAK! SAVAŞACAK! ve YENİ BİR DÜNYA KURACAKLAR!

Ve İbrahim Devrim, halkın matbaasından cevap verdi kanımızı emen, beynimizi uyuşturan halk düşmanlarına: “UYUŞTURUCU SATAN EFO’YU CEZALANDIRDIK!”

Torbacıların ağababaları canevinden vurulmuş. Bunun üzerine Kuşattılar İbrahim Devrim’in kaldığı evi. Ve bir Cepheli nasıl direnir… Düştü yine tarih notunu, düşen Cepheli’nin sıra neferliğiyle. Duvara, Cevahirmişcesine dayadı sırtını İbrahim Devrim. Maltepe’den bugünlere kuşatma aynı, kuşatmayı dağıtacak irade, inanç, kararlılık aynı. Katillerin aldıkları cevap aynı. Direniş, kurşunlar, sloganlar… İlk değildi, son da olmayacak yozlaşmaya karşı savaşanlar. Tarihe kanla yazılacaktı kavganın sıra neferleri. Kemal, Birol, Recep, Hasan Ferit’lerle geldik bugüne, İbrahim Devrim’e.

O GECE Karanlığın ortasında, çakalların kuşatmasında tarih onurlu bir sayfa daha yazıyordu devrim için. Ve VEDA ediyordu Devrim, çetesiz, uyuşturucusuz, fuhuşsuz bir dünya için. O GECE Karanlık aydınlığa çıkıyordu, Polisler ve uyuşturu çeteleri sırt sırtaydı.

UYUŞTURUCU SATAN, SATTIRAN, KORUYAN, KOLLAYAN ONLAR

UYUŞTURUCUYA KARŞI SAVAŞAN, SAVAŞTIRAN DEVRİMCİLER, İBRAHİM DEVRİM.

O GECE, Onurun kalesinde, dışarda torbacıları savunanlar, koruyanlar; içerde torbacıları cezalandıranlar.

İbrahim Devrim Top’u, kaldığı evde böyle katlettiler. Devrim, bir torbacının cezalandırılmasında yer almış, AKP’nin polisleri de  bunun öfkesiyle Devrim’i 13 Eylül 2018 günü Küçük Armutlu’da kaldığı eve katletmiştir.

CHP İzmir Milletvekili Aytunç Çıray’ın uyuşturucu ile ilgili hazırladığı bir rapor üzerinden yapılan bir haber şöyle:

“TÜİK’in verilerine göre de uyuşturucuyla ilgili suçlardan cezaevlerine girenlerin sayısı 2009-2013 yılları arasında yüzde 355 oranında artış kaydederek 2 bin 605’ten,11 bin 851’e kadar çıktı. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları için cezaevlerine girenlerin sayısı bu dönemde yüzde 482 oranında artarak bin 576’dan, 9 bin 177’ye, uyuşturucu kullanma ve satın alma suçlarından girenler ise yüzde 160 oranında artarak bin 9’dan 2 bin 674’e çıktı. 2010’da ortaya çıkan ve Bonzai ismiyle bilinen sentetik uyuşturucunun kullanımında bugüne kadar yüzde 300 artış oldu. Adeta bir Bonzai patlaması yaşanmaktadır.” (23 Şubat 2015, Sözcü) Gerçek budur işte. Gerçek AKP iktidarında; uyuşturucunun, fuhuşun, hırsızlığın, dolandırıcılığın, soygunun, halk düşmanlığının patlama yaptığıdır.

AKP DÖNEMİNDE UYUŞTURUCU KULLANIMI ARTMIŞ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE İSE HİÇ YOKTUR! AKP’NİN “MÜCADELESİ”, DÜZENİNİ TEHDİT EDEN DEVRİMCİLERE VE HALKA KARŞIDIR!

Uyuşturucu kullanımı üzerine çeşitli rakamlar vermek mümkün. Farklı kurumların açıkladığı farklı rakamlar var. Fakat bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor. Çünkü araştırmaları yapanlar da yine emperyalistler veya onların işbirlikçisi olan iktidarlardır. Bildiklerimiz sadece resmi kayıtlara geçenlerdir. Oysa bu zehir çok daha geniş bir alana yayılıyor. Uyuşturucu kullanım yaşı 10’a düştü. Çocuklarımız, daha dünyayı tanımadan uyuşturucuyla tanışıyorlar.

“- 2006  yılında  Türkiye’de tedavi merkezlerine başvuranların sayısı 1.417 iken 2017 yılında bu sayı yaklaşık 9 kat artarak 12 bin 501’e çıkmıştır. – AKP iktidarında madde kullananların nüfusa oranı %6 artmıştır.

– 2008’den 2016’ya madde kaynaklı ölüm oranı %20 artmıştır.

– Sadece son 3 yılda madde bağımlılarının sayısı %20 artmıştır.

– Madde kullanımında, ilk kullanım yaşı 10’a kadar inmiştir.

– Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suçla Mücadele Dairesi’nin madde kullanımıyla ilgili verilerine göre, madde kullanımı nedeniyle gerçekleşen ölümlerde Türkiye, Avrupa’da birinci sıradadır. Aşırı doz ölüm vakası, 2006 yılında 56 iken 2016 yılında büyük bir artış ile 920 olarak kayıtlara geçmiştir.

– Ülkemizde uyuşturucuya bağlı ölümlerde, Bonzai’den kaynaklı ölümler ilk sırayı almaktadır. 2017’de Bonzai kullanımından ötürü en az 580 kişi hayatını kaybetmiştir. 2012-2017 yılları arasında Bonzai kullanımı 15 kat artmıştır. Artışın temelinde kolay erişim ve düşük maliyet faktörleri yatmaktadır.” (CHP Bilim Platformu Politika Notları, AKP TÜRKİYE’SİNDE GENÇLER MADDE BAĞIMLILIĞININ PENÇESİNDE, Kasım 2018, Sayı:32) Yukarıda verilen bilgiler, AKP iktidarı döneminde halkın nasıl zehirlendiğinin rakamlarıdır. Halkı zehirleyen AKP, öte yandan, uyuşturucuyla mücadele için önerilen komisyonları reddederek, suçunu itiraf etmiştir.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.