COCA-COLA KUTUSUNDAN BU KEZ DE FARE ÇIKTI

Fransa’nın Seine-et-Marnais şehrinde yaşayan 34 yaşındaki bilgisayar mühendisi Damien, arkadaşıyla Pizza yediği lokantanın ardından, evinde lokantadan getirdiği Cola kutusunun içinde fare olduğunu gördü.

Kolasını bittirdikten sonra kutunun içinde bir kemirgen patısı gördüğünü anlatan Demien, daha sonra bunun bir fare patisi olduğunu tespit ettiğini aktardı.

Fransa’nın çok okunan gazetelerinden Le Parisien’e konuşan adam, “Hemen Coca-Cola’yı aradım ve 15 dakika kadar konuştuk. Şirket bana bir paket gönderdi ve kola kutusunu paketin içerisinde incelemek maksadıyla kendilerine tekrar geri yollamamı istedi. Ancak kutuyu yollamadım çünkü bu elimdeki tek kanıt.” dedi. Damien kutuyu buz dolabında derin dondurucuda sakladığını söyledi . (euronews)

Kutusunun içinden fare çıkacak kadar, nerede ve nasıl üretildiği belli olmayan Emperyalizmin ürettiği bir içecektir coca cola. Dünyanın her yerinde boy boy reklamları olan bu içecek insanları adeta hastalandırmak ve bağımlı yapmak için üretiliyor.

Coca cola kutusunun içersinden fare çıkan Damien Doktor tarafından 21 gün boyunca, herhangibi bir enfeksiyon veya bir grip olursa sıtma tehlikesi üzerine, müşahede altında tutulacak.


Kolanın zararlarını saymakla bitmez hatırlatmakta ama fayda var.

1-    Fazla kilo ve yağlanma

2-    Karaciğer hasarı

3-    Dış çürümesi

4-    Böbrek taşları ve Kronik böbrek hastalığı

5-    Asit reflu

6-    Kemik erimesi

7-    Hipertansiyon

8-    Kalp hastalığı

9-    Sindirim bozukluğu

10-   Alzheimer (hafıza kaybı)

11-   Kanser

12-   Şeker Hastalığı

“CANIM 1 BARDAKTAN BİRŞEY OLMAZ” DEMEYİN.

Bakın kolanın 1 bardağı ile vücudumuzda neler oluyor:

1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan ’fosforik asiddir’.

2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.

3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamın yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.

7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.

8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.


ABD emperyalizminin sembolü Coca-cola. Tankları ile topları bombaları ile girdikleri ülkelerde önce Coca-cola reklamları görünür dev reklam panolarında. Coca-cola rahatça halkları zehirleyip sahibini daha zengin etsin diye ülkeler işgal ediliyor, yüzbinlerle insan katlediliyor kadın çocuk demeden. Bu yüzden kola içmemek gerekiyor evet.

Bu haber de kola içmeme sebeplerimize eklememiz gereken bir sebep.

İÇMEYELİM. COCA-COLA ve benzeri içecekler ile emperyalistleri zengin etmeyelim, kendimizi zehirlemeyelim.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.