CİA Solcuları ve Faşizmin Beslemesi Mafyacılar Kolkola

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ve partinin İstanbul Örgütlenme Büro Başkanı Bora Çelik, AKP beslemesi botokslu mafya müsvettesi Sedat Peker ile Karaköy’de bir lokantada buluşarak yemek yedi.Bunun üstüne birde sosyal medya üzerinden “ En soldaki Cem Dikmen’le TGB’yi beraber yönettik. Genç yaşında VP İstanbul lideri oldu. En sağdaki Bora Çelik’i lise yıllarından beri tanırım. Zor görevlerin adamıdır. Sedat Peker’i ise Ergenekon’da tutuklandığından beri ABD karşıtı cephede görüyoruz. CIA şeflerini çatlatmışlar”

Emperyalizmin ajan örgütü Vatan partisi artık solcu görüntü verme ihtiyacı duymuyor. Ağzından her çıkan kelimede AKP’nin emriyle kan dökmeye hazır olduğunu söyleyen, uyuşturucudan dolayı hapishanede bulunanların serbest bırakılmalarını isteyen Sedat Peker Vatan Partililer ile poz vermeyecek de kimle poz verecek?

Fotoğrafa yapılan yorumda ABD karşıtı cephede görüyoruz, CIA şeflerini çatlatmışlar sözleri de hala kandırabilecekleri kitle için uydurdukları yalandan  başka bir şey değil. İkisi de CİA hizmetinde örgüt. Birisi mafyacı-çeteci, diğeri isi yasal parti görünümünde kontra çetesi.

Hala Vatan partisinin bir siyasi parti olduğunu zanneden insanlara şöyle seslenmek gerekir:

Vatan partisi denilen yapılanma bir siyasi yapı değildir. Bir kontra örgütlenmedir. MİT-CİA hizmetinde halk düşmanıdırlar. Emperyalizmin ihtiyacına göre kabuk değişirler, gün olur komünist görünürler, gün olur milliyetçi, gün olur Fetöcü olurlar gün olur AKP hizmetçisi…

Bazı sol sitelerde Vatan Partililerin Sedat Peker ile poz vermelerine “utanmadan bir de sosyal medyada paylaşmışlar” diye yorum yapmaları ise yanlı bir tepkidir.

Dediğimiz gibi Vatan Partisi gibi halk düşmanı bir parti başka kimle poz verebilir ki?

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.