Çalışmak Zorunda Olan 5 Çocuk Annesi Tarım İşçisi Hayatını Kaybetti

HATAY (GHA)
Faşist AKP İktidarı’nın derinleştirdiği ekonomik kriz Türkiye’de insanların hayatını kaybetmesine sebep olmaya devam ediyor.
Beş çocuk annesi Aynur Deniz, çocuklarına bakabilmek için sıcak soğuk demeden çalıştığı tarım arazisine giderken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Umut veren Asi Gazetesi’nin haberine göre; Hatay’ın Arsuz beldesinin yolunda, evinde çok uzakta çalıştığı tarlaya giderken yaşanan trafik kazasında beş çocuk annesi Aynur Deniz hayatını kaybederken, çocukları ise annesiz kaldı.

Deniz’in katili AKP Hükümetidir.

Faşist AKP hükümetiyle derinleşen kriz, zenginlerin daha da zengin, yoksulların ise daha da yoksullaştığı ülkemizde, kendi çocuklarına bakabilmek için kilometrelerce yol gitmek zorunda bırakılan tarım işçisi Aynur Deniz’in katili, daha iyi bir yaşam hakkı olmayan ve çocuklarına bakamayacak duruma düşüren AKP iktidarının ta kendisidir.

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Çöğürlü Mahallesinde yaşayan beş çocuk annesi Aynur Deniz, çocuklarına bakabilmek için düzenli olarak kilometrelerce uzaklıktaki tarım alanlarına çalışmaya gidiyordu.

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın