BU HAFTA 70 KİŞİ EDALAR’IN AÇLIĞINA AÇLIĞINI KATTI

Eda Deniz Haydaroğlu, Ilgın Güler ve Sevil Sevimli tarafından sürdürülen SÜRESİZ AÇLIK GREVİNE destek amacıyla gerçekleştirilen haftalık ve süreli destek açlık grevleri kesintisiz sürüyor.
26 Ağustos Cumartesi günü yapılan destek açlık grevine
Almanya’dan 30
Fransa’dan 10
Yunanistandan 19
Avusturya’dan 7
kişi katılırken,
İsviçre ve İngiltere’de de destek açlık grevleri yapıldı.

Yunanistan’dan İleni Açıkgöz’ün 129 Yasalarına Karşı Başlatmış Olduğu Destek Açlık Grevi Direnişi 47. Gününde, Avusturya’dan tahsin Aysu’nun destek açlık grevi 12. gününde sürerken, her hafta cumartesi günü gerçekleştirilen bir günlük destek açlık grevleri, 3 aydır kesintisiz devam ediyor.
26 Ağustos Cumartesi günü yapılan bir günlük destek açlık grevleriyle ilgili ülkeler tarafından yapılan açıklamalarda şöyle denildi:

ALMANYA:
Almanya Berlin de Adalet Bakanlığı önünde geceli gündüzlü Süresiz Açlık Grevi direnişi devam ediyor. Her hafta sonu cumartesi günleri bir günlük destek Açlık grevi yapılıyor. 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü de bu destek devam etti. Bir günlük destek açlık grevine Almanya dan sayılarını öğrenebildiğimiz 30 kişi katıldı.

Direniş 160′ lı günlerini aştı. Eda Deniz Haydaroğlu 160’lı Ilgın Güler ve Sevil Sevimli 100′ lü günleri geride bıraktı. Zafere direnişi büyüterek, talepleri daha güçlü haykırarak kazanılacak.

FRANSA:
Faşist 129 a-b yasasına karşı direnen ve Almanya’da tutsak edilen devrimci tutsaklar Özgül Emre, İhsan Cibelik ve Serkan Küpeli’nin Özgürlüğünü talep eden Eda Deniz Haydaroğlu, Ilgın Güler ve Sevil Sevimli Güleri desteklemek için Fransa’dan toplam 10 Kişiyle birlikte haftalık destek açlık Grevi yapıldı. 26 Ağustos Cumartesi günü Direnişcilerimizin açlığı Fransa’nın çeşitli yerlerinden paylaşıldı.

AVUSTURYA:
26 Ağustos Cumartesi günü, Almanya Hapishanelerindeki Faşist 129 A-B Yasasına Göre Tutuklu Bulunan Özgül-İhsan-Serkan-Hasan’a Özgürlük Talebiyle Yapılan Açlık Grevine Avusturya’lı bir dostumuzun da katılımı ile bu hafta toplam 7 kişi ile destek olduk…

Açlığımızla Eda Deniz Haydaroğlu, Ilgın Güler ve Sevil Sevimli Güler tarafından sürdürülen süresiz açlık grevine destek verdik…

YUNANİSTAN:
Almanya’da 4 Devrimci tutsağın Adil ve tutuksuz yargılanması için Eda Deniz Haydaroğlu Süresiz açlık grevine başlamış bugün itibariyle süresiz açlık grevinin 162. Gününde, Eda’ya destek olmak ve tutuklu bulunan 4 devrimci tutsağın adaletli bir şekilde yargılanmasını isteyen Ilgın Güler Süresiz açlık grevinin 111. Gününde, Sevil Sevimli Güler süresiz açlık grevinin 106. Gününde adalet istemeye devam ediyorlar.
2 Yunanlı Dostumuz’da 1günlük Açlık grevi yaparak desteklerini sundular

Yunanistan Halk Cephesi yaptığı çağrı ile 26 Ağustos günü 1 günlük destek açlık grevine Selanik’ten 2 kişi, Atina’dan 16 kişi ile Yunanistan’dan 19 kişi 1 günlük destek açlık grevi yaparak adaletsizliğe dur dediler.

Sosyal ağlarda paylaşın