Bu Futbol Turnuvası Irkçılığa, Uyuşturucuya ve Yozlaşmaya Karşı

22 Ocak 2022 Cumartesi Bugün Hangi Maçlar Var, Hangi Kanalda? 22 Ocak Maç  Programı

Futbol, dünyada emperyalizmin ve kapitalizmin sömürü alanı olmanın ötesinde, halkları uyuşturma aracı haline getirilmiş durumda. Televizyonlardan, radyolardan sürekli olarak hayatımıza sokulduğu yetmezmiş gibi her köşe başına kurulan bahis adı altındaki kumar merkezleri ile de yoksulluğumuzu unutturmayı, yalancı umut haline getirmeyi amaçlıyor kapitalizm.

Halkın içinden çıkan ve kapitalizm ile halkın elinden alınan, sömürü haline dönüşmüş futbol endüstrisi halka hiç bir fayda vermediği gibi hayatını daha da yaşanmaz hale getiriyor.

HALKA AİT OLANI HALKA

Futbol halkın içinden çıkmış bir spordur. Ve halka aittir. Kâr için değil, halkın sağlığına, birlik dayanışmasına hizmet etmelidir.

Bu amaçla Almanya’da çok anlamlı bir turnuva düzenleniyor 3 yıldır.
Gelenek haline gelen futbol turnuvası halkın sorunlarını unutması için değil, tam tersine sorunlarını hatırlaması için. Sadece hatırlaması da değil, sorunlarının çözümü için birlik ve dayanışmayı büyütmek amacı güdüyor.

Her seneni bu vakitlerinde yapılan futbol turnuvasının 3.sü Almanya’da yaşayan göçmenlerin temel sorununu gündemleştiriyor.
Bugün Almanya ve tüm Avrupa’da göçmenlerin sorunu Irkçılık emperyalizmin temel politikasıdır. Irkçılığa karşı mücadele etmek artık yaşamsal önemdedir. Uyuşturucu, alkol ve yozlaşma da esas olarak yabancılara karşı silah olarak kullanılıyor, bilinçlice yaygınlaştırılıyor.

O yüzden 3.’sü yapılan futbol turnuvası Irkçılığa, Uyuşturucu ve Yozlaşmaya karşı yapılıyor.

Futbol turnuvası Almanya’nın Köln şehrinde yapılacak.
“Irkçılığa Uyuşturucuya Ve Yozlaşmaya Karşı Futbol Turnuvası” ana başlığı ile yapılan turnuva Irkçılığa, Uyuşturucuya va Yozlaşmaya karşı olan herkese açık.

8 Mayis Pazar günü yapılacak turnuvaya, organizatörleri “turnuvamızın şenlik havasında geçmesi geçmesi için eşiniz ve çocuklarınızla katılmanızı bekliyoruz.” çağrısı yaptı…

Tarih :8 Mayis Pazar
Saat :10-17 arasi.

Adres: Soccer -Treff Pesch
Waffenschmidfstr 10
50767 Köln
Telefon: 00491634696839

Sosyal ağlarda paylaşın