Bu Cumartesi 501 Kişi Edalarla…

Her hafta Cumartesi günü yapılan dayanışma açlık grevi sürüyor. Her hafta bir önceki rakamı aşma hedefi ile süren açlık grevi bu hedefine bazı haftalar ulaşmasa bile yüzlerce insan Edaların direnişini sahipleniyor…
501 kişiyle bu hafta Eda Deniz Haydaroğlu, Ilgın Güler, Sevil Sevimli ve Lena Açıkgöz’ün direnişiyle dayanışma gösterildi.

Avrupa’nın farklı ülkelerinden farklı milliyetlerden de katılımın olduğu açlık grevine katılımın ülkelere göre rakamları aşağıdaki gibi oldu bu hafta:

Avusturya 73
İngiltere 133
Yunanistan 22
Hollanda 7
İsviçre 7
İskandinavya 18 ( İsveç 7 danimarka 6 Norveç 3 finlandiya 1 estonya1)
Fransa 96
Belçika 41
Almanya 103

Böylesine haklı taleplerle süren bu direnişe katılım çoğalacaktır. Edaların açlığına açlığını katacak binlerce insan olduğu tartışma götürmez bir gerçektir. Yeter ki ulaşılsın, yeter ki anlatılsın Edalar, yeter ki neden direndikleri ne istedikleri duyurulsun… o zaman bu sayının yüzlere, binlere ulaşması kaçınılmazdır.

EDALARIMIZ OLDUKÇA DURMAMAK, EDALARIN SESİNİ HERKESE ULAŞTIRMAK, “GELİN BU MÜCADELEYE KATILIN” ÇAĞRISI YAPMAK HERKESİN GÖREVİDİR.
ÇÜNKÜ BU MİLYONLARI İLGİLENDİREN ÇOK HAKLI BİR DİRENİŞ!

HAKLILIĞIN MUTLAKA GÜCÜYLE DİRENİYOR EDALAR. HALKIMIZA GÜVENİYORUZ. HALKIMIZ GERÇEĞİ SAHİPLENECEKTİR.
GERÇEK DİRENENLERDİR.
GERÇEK EDALARDIR…
TARİHİN HER SANİYESİ EĞER SON SÖZÜ DİRENENLERİN SÖYLEDİĞİNE ŞAHİTLİK ETMİŞSE, TÜM HALKIMIZI SON SÖZÜ SÖYLEYEN OLMAYA ÇAĞIRMALI.. TÜM İLERİCİLERİN, DEVRİMCİLERİN GÖREVİ BU SAHİPLENMEYİ YARATMAK OLMALI…

Sosyal ağlarda paylaşın