Bu Akşam Canlı Yayın Konuğumuz Nazan Bozkurt

Bu akşam Gerçek Haber Ajansı Facebook sayfamızdan, Avrupa saati 19.00, Türkiye saati 20.00’de, KHK ile işinden olan Yüksel Direnişçisi Nazan Bozkurt ile Yasaklarla, hapislerle, bitirelemeyen Yüksel Direnişini konuşacağız canlı yayında.

Yeni tahliye olan Nazan Bozkurt tutsak iken hangi işkencelere maruz kalmış bunları konuşucağız. Sadece işini geri istediği için her gün 2 defa Yüksel’de kırmızı önlüklerini giyip seslerini, uğradıkları haksızlığı duyurmak istedikleri için sürekli yerlerde sürükleniyorlar. AKP faşizmi başedemeyince çareyi tutsak etmekte bulduğunu sanıyor. Bir yanıyla sindirmek, korkutmak istiyor. “bana sesini yükseltirsen seni gözaltına alır, işkence ederim sonrada hapise atarım” diyen bir zihniyet var çünkü karşımızda. AKP Faşizmi Nazan Bozkurt gibi KHK ile mesleğinden ihraç edilmiş, Mimar Alev Şahin’i, Akademisyen Nuriye Gülmen’i, Mehmet Dersulu’yu haksız yere tutsak etmektedir zindanlarında.

KATİLLER, MAFYACILAR, 128 MİLYARI HORTUMLAYANLAR, UYUŞTURUCU İÇİP SATANLAR HAPİSLERDEN SALINIRKEN,

BİRDAHA BAŞKA BİRYERDE İŞİNİ, MESLEĞİNİ YAPAMAYACAK ŞEKİLDE KHK İLE İHRAÇ EDİLEN EMEKÇİLERİ TUTSAK EDEN BİR ZİHNİYET HALKI YANİ BİZLERİ YÖNETEMEZ

İZLEYELİM VE İZLETELİM….İYİ SEYİRLER….

Sosyal ağlarda paylaşın