Bozdağ: “…kimse hakim ve savcılara emir veremez”

AKP faşizminin en utanmaz bakanı Bekir Bozdağ dün Kılıçdaroğlu’na seslendi. Harekete geçirerek 1 günde tutuklattıkları şarkıcı Gülşen ile ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın” sözleri üzerine yaptığı açıklamada, “…kimse, hakim ve savcılara, emir ve talimat veremez; tavsiye ve telkinde bulunamaz; onları hedef gösteremez”.

Yalan söylerken suratının ifadesinde zerre değişiklik bile göstermeyen adi bir yalancı olduğu ülkemizde tüm çevrelerce bilinen AKP’nin Adalet Bakanı  aklınca gerçekleri gizleyecek. Mahkemeleri emirle harekete geçirdiklerini ve yine istediklerini emirle tutukladıklarını, söylediği yalanlarla görülmesini engelleyecek. 

Bekir Bozdağ, “mahkemeler bizim, istediğimizi tutuklarlar, istemediğimiz için kıllarını kıpırdatmazlar. Mahkemelere bizden başka kimse müdahale edemez ve emir veremez” demek istiyor.

Evet sizin mahkemelerinizden halk için adalet çıkmaz. Sizin mahkemeleriniz, hırsızı, katili, pezevenki, sapığı, soyguncuyu, ihaleciyi, mafyayı, çeteleri, uyuşturucu baronlarını korumak için varlar. Bu saydıklarımızın her birinin arasına artı koyun, eşittir AKP iktidarı… Mahkemeler AKP iktidarının emirleri ile çalıştığından onların istemediği hiçbir karar çıkmaz. Yada daha başka bir ifadeyle AKP’nin mahkemelerinin aldığı her karar halka karşıdır, halka düşmandır…  

Dolayısıyla evet bu konuda haklısınız; “kimse, hakim ve savcılara, emir ve talimat veremez; tavsiye ve telkinde bulunamaz; onları hedef gösteremez”. SİZ HARİÇ!

Sosyal ağlarda paylaşın