Bir Ahlaksız Tacizci Polisin Yargılandığı Davada Mahkeme Başkanından Keyfilik

Merve Demirel Yüksel direnişinde gözaltına alınırken bir ahlaksız polis tarafından gözaltına alınırken taciz edilmişti.

Kameralar kaydetmişti bu tacizi.

Üstelik onlarca kameranın farklı açılardan çektiği fotoğraflar da vardı.

Hatta bir AKP’li milletvekili bile bu tacizin kabul edilemeyeceğini söylemişti.

Bu denli ayan beyan bir ahlaksızlık, bir tacizcilik sözkonusu idi.

Polis Utanmaz, Hakim Polisten Daha Fazla Utanmaz

AKP yargısı öylesine emirle çalışıyor ki, artık bunu gizlemeye bile gerek duymuyor. Hiçbir hukuk ölçüsüne uyulmuyor AKP mahkemelerinde.

Hakim kaba, seviyesiz davranışları ile dikkat çekti. Red-i Hakim talebini kendisi red etti (!). Reddi talep edilen hakimin kendisi redi ile ilgili karar veremez. Ama emiri uygulamaya gelmiş hakim öyle hukuk tanımaz ki, oracıkta talebi red ediyor. Avukatlara bağırıyor, seviyeyi düşürüyor. Tamamı ile tecavüzcü polisi koruyor. Ve bunu gizlemeye bile gerek duymuyor.

  Hiçbir hukuk ölçüsüne uyulmuyor AKP mahkemelerinde. Zaten mahkemelerin bu durumu kendi saygınlıklarını da yok etmiş durumda. Artık mahkeme kararlarına hapishane gardiyanları bile uymuyor. En basitinden bir insanın tahliye olabilmesi için hakimin karar vermesinin hiç bir hükmü yok. Yanlışlıkla siyasilerin beğenmediği bir karar alındığında uygulanmıyor, hiç gecikmeden hemen bir tutuklama kararı çıkartılıp tutuklu veya hükümlünün serbest bırakılması engelleniyor.

Merve Demirel dava açtığı ahlaksız polisin yargılandığı davada yaşananlar ile ilgili Yüksel Tv’nin sorduğu soruları cevapladı.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.