BASKINLARINIZ, GÖZALTILARINIZ HAKLI VE MEŞRU MÜCADELEMİZİ BİTİREMEZ!

26 Ekim günü halk düşmanı AKP polisi günün ilk ışıklarıyla birlikte evlerin kapılarını kırarak baskınlar düzenledi.

Bu hafta yaşanan baskınlarda TAYAD’lı Mehmet Güvel’in Çayan Mahallesi’nde bulunan evi de basıldı. 80 yaşındaki Mehmet Güvel’in evini basarak saldıran AKP polisi evi talan etti.

Yine bugün yaşanan baskınlarda Zafer Evi iki hafta içerisinde ikinci kez basıldı. Alibeyköy, Nurtepe ve Sultangazi’de yaşanan baskınlarda yine onlarca ev basılarak talan edildi. Baskınlara susmayan halkımız evinin penceresinden “Burası Filistin bunlar da İsrail polisi!” diyerek baskınları teşhir etti.

İki hafta içerisinde; başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve Hatay’da dokuz demokratik kurum ve onlarca ev arama gerekçesiyle basıldı. Onlarca devrimci işkencelerle gözaltına alındı, bir kişinin burnu kırıldı.

Sadece son iki hafta bile bizlere şunu açıkça göstermektedir ki; AKP ülkemizi yönetemiyor. Halkımızı her gün daha fazla açlığa ve yoksulluğa mahkûm ediyor. Bu açlık ve yoksulluğa karşı halkı sindirmek için ise devrimcilere saldırarak halka gözdağı vermeyi amaçlıyor.

54 yıldır bu saldırılarla halkla devrimcilerin bağını koparmaya çalışan faşizm bir kez daha yanıldığını görecek. Çünkü devrimcilerin halkla bağlarını geçmişte olduğu gibi baskınlar, gözaltılar ve tutuklamalarla bitiremeyeceksiniz!

HALK CEPHESİ

Sosyal ağlarda paylaşın