Aytaç Ünsal’ın Babası : LÜTFEN BANA SÖYLEYİN YAŞAMAK İÇİN NEREYE GİDELİM.

Aytaç Ünsal iki gün önce gözaltına alındı ve dün itibarı ile, mahkemeye dahi çıkarılmadan, hapishanede kalamaz raporu olmasına ve Yargıtay kararı olmasına rağmen hapishaneye koyuldu.

Gözaltı görüntülerinde ve fotoğraflarında çok açık işkenceye uğradığı görülen Aytaç Ünsal’ın babası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yaşanan hukuksuzluğu ve keyfiliği anlattı.

Baba Nihat Ünsal’ın yaptığı paylaşımlar Aytaç Ünsal’ın serbest bırakıldığı günden beri yaşadıklarını da daha net gözler önüne seriyor :

LÜTFEN BANA SÖYLEYİN YAŞAMAK İÇİN NEREYE GİDELİM.

« Avukat oğlum Aytaç Ünsal 3 Eylül 2020 de ölüm orucunu sonlandırdı. Tedavi için götürdüğümüz hastahane yönetimine baskı yaparak tedaviyi engellediniz, Istanbul Hakimevine taşındık oradada rahat bırakmadınız gece saat 01de arandık ve orada kalamayacağımız söylendi.

Bu nedenle oğlumu tedavi için eve götürdük, orayada uzun namlulu silâhlarla uyduruk gerkçelerle baskın yaptınız. Şimdi de fotoğrafta görüldüğü üzere tedavi gören hasta bir insanı örseleyerek bu hale getirdiniz. Bir baba olarak LÜTFEN BANA SÖYLEYİN YAŞAMAK İÇİN NEREYE GİDELİM. »

Serbest bırakılıyor ama tedavisinin yapıldığı hastane tehdit ediliyor. Sağlıklı ve steril ortamda kalması engelleniyor sürekli. Sürekli taciz, sürekli tehdit… Kendi evine götürdüklerinde ise yine polis gece yarısı eve baskın yapıyor kar maskeleri ve uzun namlulu silahlar ile…

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.