Avukata işkence eden Erdoğan’ın korumalarına Takipsizlik

Meclis toplantısında CHP Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer’in , Cumhurbaşkanı korumalarının işkence ettiği avukat Sertuğ Sürenoğlu’na ilişkin yönelttiği soru önergesine bir yıl iki ay sonra  Süleyman Soylu yanıt verdi. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in önergesini yanıtlayan Soylu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verdiğini açıkladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen idari soruşturmada da ‘Dosyanın işlemden kaldırılması’ kararı verildi.

Ülkeyi babalarını çiftliği zanneden AKP iktidarı ve Erdoğan istediği herkese istediği herşeyi yapabiliyor ve hiç kimseye hiç bir şekilde hesap vermiyor. Alenen işkence yapılan bir avukat var. Kameralar önünde Erdoğan’ın korumaları tarafından bir yere götürülüp işkence ediliyor. Üstelik, Erdoğan bir düğüne giderken trafiğin kesilmesine tepki gösterdiği için yapılıyor bu.  Ancak takipsizlik kararı veriliyor.

Yasalar halka karşı kullanılıyor, cezalar katmerli bir şekilde halkın çocuklarına veriliyor. Ülkeyi adaletsizliğe mahkum eden Erdoğan-AKP iktidarından mahkemeler hesap sormuyor. İşkence ediyorlar, hesap sorulmuyor. Öldürüyorlar hesabını vermiyorlar. İnsan kaçırıyorlar hesap vermiyorlar. Çalıyorlar, çırpıyorlar, talan ediyorlar hesap soran yok. Bu devran ne kadar bu şekilde dönecek merak konusu…

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.