ANADOLU TOPRAKLARINDA HALKLARA UMUT OLMAYA,

UMUDU BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ!

Gözaltına Alınan Devrimciler Derhal Serbest Bırakılsın!

AB ve ABD emperyalizminin uşağı olan faşist AKP iktidarı, iki aydır Anadolu topraklarında devrimcileri teslim alabileceğini düşünerek terör estiriyor. 2 Kasım sabahı da İstanbul’da onlarca ev basılarak birçok devrimci işkencelerle gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan isimlerini öğrenebildiklerimiz; Hasan Karapınar, Özgür Karakoç, Sadegül Çavuş Çiftçi, Dilan Bilge, Dilber Özdemir, İlyas Argun, Pınar Birkoç

Yaşanan tüm bu baskınlar bizlere göstermektedir ki; ne vatan topraklarımızda ne de ezilen halklara karşı tüm dünyada yanlış politikalar üreten AKP yönetemiyor. AKP açlık, zulüm ve katliamları dünya halklarına reva görüyor. Tüm bu baskı ve zora karşı hem vatanımızda hem de tüm dünyada direnenlerin bir tek Halk Cepheliler olduğunu bilen AKP, sürek avına çıkmışçasına haftalardır bizleri teslim alabilmek için saldırıyor. Dünya Bankası’ndan aldığı 35 milyar dolar AKP’li bürokratların ayakkabı kutularını doldurmaya yetmedi ki daha çok baskın ve gözaltıyla saldırmaya devam ediyorlar.

Tüm Bu Çabaları Nafile, Başaramayacaklar

Evet, devrimci sanatçılığı teslim almak, devrimci avukatlığı teslim almak, devrimci basını teslim almak, devrimci memurluğu, devrimci işçiliği, devrimci mimar mühendisliği yani kısacası devrimciliği teslim almak için AB ve ABD emperyalizmi AKP’ye para veriyor. Ne kadar para verirlerse versinler unuttukları bir şey var devrimciler Anadolu toprağının evladı. İşte bu yüzdendir ki bizi yok edemiyorlar, edemeyecekler. Devrimciliği Anadolu’da bitiremeyecekler. Milyonlarca halkı teslim alamayacaklar.

On yıllardır başaramadıkları gibi yine başaramayacaklar. Çünkü biz; Pir Sultanlardan, Baba İshaklardan, Mahirlerden ve yüzlerce kahraman şehitlerimizden teslim olmamayı, yola gelmemeyi öğrendik.

Yine Teslim Olmayacak, Yine Yola Gelmeyeceğiz

Anadolu topraklarında halklara umut olmaya, gözaltı, tutsaklık, şehitlik pahasına da olsa umudu büyütmeye devam edeceğiz. Pir Sultan nasıl Hızır Paşa’ya teslim olmadıysa, Mahir nasıl teslim olmayarak Kızıldere’de Anadolu İhtilali’nin manifestosunu yazdıysa öyle direnecek ve teslim olmayacağız.

HALK CEPHESİ

Sosyal ağlarda paylaşın