Almanya Devleti Soykırıma Ortak Oluyor

Almanya Devleti’nin Türkiye’li Devrimcilere yönelik saldırıları devam ederken, işgal altındaki Filistin’e karşı İsrail’e 10 bin tank mermisi sağladığı öğrenildi.

Emperyalist ülkelerin desteğini arkasına alan Siyonist İsrail Devleti, farklı ülkelerden aldığı destekle Filistin’de soykırım yapmaya ve masum Filistin halkını katletmeye devam ediyor.

Suriye Haber Ajansı’nın verdiği bilgilere göre, Almanya’nın 10 bin tank mermisi sağladığı belirtildi. Ajans, direniş cephesine dayandırdığı bilgilere göre, Filistin direnişçilerinin saldırılara karşı ortak mücadeleyi sürdüreceklerini ve vatanlarını hem Siyonist İsrail’e hem de emperyalist ülkelere karşı savunacaklarını açıkladılar.

Direniş büyüyecek, Almanya ise insanlığa karşı işlediği günahlarla dolu tarihini yeniden üretiyor.

Direnişçilerin yaptığı açıklamada, “Almanya’nın Siyonist işgale yaklaşık 10.000 tank mermisi göndermeyi kabul etme niyetini en güçlü şekilde kınıyoruz. Bu, onu halkımıza karşı savaşta doğrudan bir ortak haline getiriyor. Bu Nazi Siyonist hükümetinin işlediği savaş suçlarının ve Gazze Şeridi’nde Filistin halkına karşı yürütülen soykırım savaşının tüm siyasi ve ahlaki sorumluluğunu taşıyor. Almanya, insanlığa karşı işlediği günahlarla dolu tarihini yeniden üretiyor gibi görünüyor ve yakın geçmişten alınan derslerden vazgeçmiyor. Buradan milletimizin kendisine yönelik saldırıya katılan, tüm tabuları çiğneyen bu cani düşmana kılıf sağlayan hiç kimseyi unutmayacağını ve affetmeyeceğini beyan ediyoruz” ifadelerini sözlerine ekledi.

Dünyanın herhangi bir yerinde bir halkın kanı dökülüyorsa orada Alman devleti vardır. Ya açıktan destekler ya da gizliden. Ama kesinlikle katliamın bir yerindedir. Dünyada siyonist katil İsrail devletini destekleyen ülkelerin başında Almanya var. Almanya’ya karşı verilen mücadele Filistin halkı için verilen mücadele anlamına geliyor demek doğru olacaktır…

Sosyal ağlarda paylaşın