Kolombiya’da 4 ton 900 kg, Panama’da 700 kg kokain Türkiye’de nereye teslim edilecekti?

Kolombiya’da 4 Ton 900 kilo kokain!

Panama’da 700 kilo kokain!

Tonlarca kokain yakalanıyor. Bu büyüklükte uyuşturucu Türkiye’ye gideceği haberlerde boy boy yazılıyor. Türkiye’ye gemi ile gönderilecek kokain ele geçti ancak Türkiye’den henüz bir gözaltı, bir tutuklama yok! Olmaz tabii ki. Uyuşturucu sevkiyatı AKP eli ile yapılıyor.

Mafya vb uyuşturucu tüccarları uyuşturucu taşımacılığını bu büyüklükte yapmaz. Bu kadar büyük miktarda uyuşturucusunu  yakalatmak istemez. Parça parça gönderir. Ancak eğer işin içinde bir devlet garantisi varsa bu büyüklükte taşıma işine kalkışırlar.

Son günlerde faşist çeteci Sedat Peker, Mehmet Ağar ve Erdoğan arasında gelişen it dalaşında birbirlerinin pisliklerini açığa çıkartıyor.

Türkiye üzerinden dünyaya uyuşuturucu yayılıyor. Uyuşturucunun başında AKP faşizmi var. AKP sadece ülkemizi değil dünyayı zehirliyor.

AKP faşizminin kullanıp sümüklü mendil gibi attığı Sedat Peker  6 Mayıs Perşembe günü kendi sosyal medya hesabından servis ettiği videoda, 4 Ton 900 kilo uyuşturucunun bizzat halk düşmanı katil Mehmet Ağar’a gönderildiğini anlatıyor. Ancak ne Mehmet Ağar’a ne başka birine herhangi bir şey yapılmış değil. Ne bir gözaltı, ne bir soruşturma… Bunun tek bir açıklaması var; uyuşturucu  AKP’ye bağlı adrese veya adreslere gönderiliyordu. Bu çapta bir uyuşturucu kaçakçılığı ancak devlet garantisi, ya da bir devlet himayesi olduğunda yapılabilir.

AKP faşizmi çürümüştür. Yozlaşmış suç örgütüdür. Üç kuruş para için her türlü kirli işe bulaşmaktan çekinmeyen mafyadır.

AKP faşizmi halka hukuksuzluk, adaletsizlikten başka bir şey vermez.

Uyuşturucu ile hem çocuklarımızı zehirliyor, ülke gençliğini yozlaştırıyor hem de kanımızdan vurgun vuruyor. Gözü doymaz AKP faşizmi ülkenin zenginliklerini talan ettiği yetmiyor, uyuşturucu işini de bizzat kendi yapıyor. AKP faşizmine karşı örgütlenmek artık yaşamsal  zorunluluk. Uyuşturucuya karşı savaş emperyalizme ve faşizme karşı savaştır…

Sosyal ağlarda paylaşın