AKP’nin Trollerinin Yeni Hedefi “Güldür Güldür Show”

Berkin’in hayatını kaybetmesi değil ülkemizde tüm dünyada büyük yankı ve tepki uyandırmıştı. Tüm dünya AKP faşizminin polislerinin kafasından vurarak öldürdüğü Berkin Elvan için öfkeliydi. Öfke Berkin’in cenazesine 3 buçuk milyon kişinin katılımında gösterdi kendini. Amerika’dan, Afrika’ya, Avrupa’dan Ortadoğu’ya herkes Berkin’e üzüldü, yas tuttu, katillerine öfkelendi.
Bu büyük öfke NBA sahalarında bile gösterdi kendini.

Çok izlenen komedi programı güldür güldür sahnesi de bir döviz ile Berkin’in şehitliğini selamladı. Taş olsa dile gelir cinsinden bir ölümdü Berkin’inki. Herkesi ama herkesi sarstı. Ülkede faşizmi, çocuk katili iktidarı da sarstı. O sarsıntı hala geçmemiş olacak ki Berkin’in sahiplenilişini sindirememişler.
Her fırsatta Berkin’e, Berkin’i savunana saldıran iktidarın sosyal medyadaki tetikçileri bu sefer hedefe Güldür Güldür’ü koydu.

Troller, Berkin için yayında döviz açan ekipe neden “Eren Bülbül’e sessiz kaldılar” diyerek #güldürgüldürizlemiyoruz haştag çağrısı yaptı.

Bir PKK eyleminde hayatını kaybeden 16 yaşındaki Eren Bülbül’ü kullanan troller çok bilinen alçaklıkları ile Berkin için döviz açtıkları için teröre sahip çıkılıyor yaygarası kopartıyorlar.

Başlatılan bu linç saldırısı üzerine programın sunucusu ve oyuncusu Ali Sunal bir twit paylaştı:

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.