AKP’nin Polisi Yaşam Hakkını, Halk Sağlığını Hiçe Sayarak Halka ve Devrimcilere Saldırmaya Devam Ediyor…

18 aralık günü AKP iktidarı yine korkaklığını ğösterdi. Sokaklardan evlerinden yine birçok kişi gözaltına alındı. Gözaltına aldığı insanların sağlığını yine hiçe sayarak yaptı bunu. Aralarında çok sayıda korona hastası olmasına ve evinde karantina altında olmalarına rağmen Vatan Şubeye götürülen birçok kişi var.

Gözaltına alınan isimler şöyle;

Baki Can Işık,

Sunay Yıldız Okmeydanı’ında sivil bir araç tarafından kaçırıldığı ve daha sonra Vatan Caddesinde bulunan siyasi şube de tutulduğu bilgisi verildi

Sevda Kurban’ın evi basılarak gözaltına alındığının bilgisi verildi.

Halkın Hukuk Bürosu gözaltılar ile ilgili şu bilgileri verdi:

Müvekkilimiz Sevda Kurban’ın korona olmasına rağmen gözaltına alındığını ve siyasi şube’ye götürüldüğünü öğrendik. Emniyet ve yargı yaşam hakkını, halk sağlığını, tedavi hakkını hiçe saymayı sürdürüyor.

Haydar Doğan’ın evinin basıldığının bilgisi verildi. Baskın sırasında Haydar Doğan’ın annesinin fenalaştığı ve polisin ambulansın aranmasına izin vermediğinin bilgisi verildi. Gözünüzü analarımızın canına mı diktiniz? Edibe Özçelik’i katlettikleri gibi başka analarımızı da katletmek istiyorlar.


Faşizm halkın kanına doymuyor.

Dilan Ekin’in bulunduğu evin basıldığı ve korona olduğu için gözaltına alınmadığı, sonra ifadesinin alınacağı bilgisi verildi.

Bahar Kurt’un ailesinin evinin basıldığı da gelen bilgiler arasında.

Özlem Karataş ve Nuri Cihanyandı’nın evleri basılarak gözaltına alındılar.

Ulaş İnci’in korona olmasına rağmen karantinada olduğu evin basılarak gözaltına alındığı öğrenildi.

En son gözaltına alınan ise Bergün Varan ve Dilan Poyraz oldular. Halen Vatan Emniyet Müdürlüğü işkencehanesinde tutulmaktalar..

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.