“Beyaz bir taksi geldi. İçinde birisi oturuyor. Aracı kullanan birisi var. Beni taksi durağından gönderdiler. Sarı taksi olmadığı için, ben korsan taksicilik yapıyorum, onlara yardımcı oluyorum, sizi gideceğiniz adrese götüreceğim deyince, şüphelenmeden bindim” dedi. Ve daha biner binmez, önden arkadan yandan…. zaten dediğim gibi hep izlendiği için… pusu kurulmuş. Anında kendisini ordan alıyorlar.  

AYTAÇ ÜNSAL ile ilgili AKP’nin faşist basınının kopardığı yaygaranın altında yatan gerçek açığa çıktı. Bizzat üst düzey organize edilmiş komplo ile tertiplenen ve basına kelimesi kelimesine nasıl servis edieleceği verilmiş operasyon mizanseni Aytaç Ünsal’ın anlatımları ile ortaya çıktı.

Halkın Avukatlarının direnişini hazmedemeyen AKP iktidarı, yargıtayın serbest bırakmak zorunda kaldığı Aytaç Ünsal’ı tutuklamak için adi bir komplo organize ettiği açığa çıktı.

Aytaç Ünsal’ın annesi Nermin Ünsal’ın Artı TV ile yaptığı röportajda anlattıkları gerçeği tüm gerçekliği ile açıklıyor.

Gerçek Haber Ajansı  olarak o gün yaptığı haberde şöyle demiştik:

Her konuda olduğu gibi bu konuda da AKP’nin ahlaksız medyasına inanmamak gerektiği gerçek…

Onur ve adalet savaşçısı Aytaç Ünsal’ın ve avukatlarının yapacağı açıklama ile gerçek açığa çıkacaktır.

GERÇEK AÇIĞA ÇIKTI.

Tüm halkımıza AKP’nin nasıl bir çete, alelade mafya yöntemleri ile komplolar düzenleyen faşist bir iktidar olduğunu görmek için bu röportajı izlemeye çağırıyoruz.

Anne Nermin Ünsal’ın şu ifadelerini iyi dinleyin:

  • Pazartesi günü Aytaç ile görüştüm… (Aytaç’ın anlattıklarına göre) “Beyaz bir taksi geldi. İçinde birisi oturuyor. Aracı kullanan birisi var. Beni taksi durağından gönderdiler. Sarı taksi olmadığı için, ben korsan taksicilik yapıyorum, onlara yardımcı oluyorum, sizi gideceğiniz adrese götüreceğim deyince, şüphelenmeden bindim” dedi. Ve daha biner binmez, önden arkadan yandan…. zaten dediğim gibi hep izlendiği için… pusu kurulmuş. Anında kendisini ordan alıyorlar.  
  • Köprü altı gibi bir yere götürüyorlar. Yüzünü, başını iki kere taşa çarpıyorlar, karnını yumrukluyorlar. İyice dövdükten sonra…… bacaklarını merdivene vurdura vurdura indiriyorlar…
  • Nerde yakaladınız dedim “onu söyleyemeyiz, bilgi veremeyiz” dediler.
TEM amiri “bu tavırlar bizim tavırlarımız değil, yukarıdan böyle görünmen istendiği için bu şekilde davrandık”

Aytaç Ünsal’ın annesi oğlunun anlattıklarını aktardığı röportajda yapılan komplonun adiliği bir polis amirini dahi utandırdığını gösteriyor.

  • Seni adliyeye götürüyoruz diyerek, ama hiç adliyeye götürmeyerek direk ceza evine götürüyorlar…. TEM amiri “bu tavırlar bizim tavırlarımız değil, yukarıdan böyle görünmen istendiği için bu şekilde davrandık”
  • Hani yalan haberler yapıldı ya… yurt dışına kaçarken yakalandı, arkada bot, navigasyon cihazı harita bulundu gibi, bu tamamen komplodur. Kendisini şehir merkezinden almışlardır ve bu soruşturmadan tutuklanmamıştır.

AKP faşizminin bu komplosu ile ilgili detaylı haberleri yayınlamaya devam edeceğiz.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.