AKP’nin çeteleri terör estirmeye devam ediyor. Eren Yılmaz isimli genç kar maskeli çeteler tarafından vuruldu

Uyuşturucuya karşı mücadele veren Eren Yılmaz çeteler tarafından vuruldu -  HABERLER Son Dakika

Eren Yılmaz isimli genç dün akşam saatletinde İkitelli Mahallesi’nde kar maskeli kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaralanmış, Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’nde yapılan ameliyat sonrası yoğun bakıma alınmış olduğu haberi geldi. Alınan bilgilere göre Eren Yılmaz’ın durumu halen ciddiyetini korumaktadır.

AKP faşizminin binbir yöntemle yaygınlaştırmaya çalıştığı çeteleşme sürüyor. Çeteleşmeyi hayata geçirmek için mahallelerden sökmesi gerektiğini bilen AKP polisi bunu bir türlü beceremediğinde terör faaliyetlerini devreye sokuyor. Kar maskeli itlerini halkın üzerine salıyor.

Devlet ve polis desteğiyle tüm mahallelerde cirit atan, işledikleri hiçbir suça karşı sahipleri tarafından ceza almayan ve bunun verdiği güvence neticesinde cesaretlenip daha da pervasızlaşan çeteler gün geçtikçe öncelikle gençler ve çocuklarımız olmak üzere tüm halk için büyük bir tehdit oluşturmakta.

TAYAD twitter hesabından Eren Yılmaz’ın ameliyata alınacağı duyuruldu. Ayrıca kana ihtiyaç duyulduğunu duyuran TAYAD kan vermek isteyenlerin 0552 416 4609 nolu numarayı aramalarını istedi.

Sosyal ağlarda paylaşın