AKP’nin Bekçileri Avukat’a da İşkence Yaptı

yetkiyle donatılan Akp’nin bekçileri keyfi aramalarından birinde.

 Turkay Karataş isimli İstanbul barosuna kayıtlı avukat, meslektaşı avukat Cihat Duman’ın bekçiler tarafından darp edildiğini duyurdu.

Turkay Karataş sosyal medya hesabından, bekçilerin meslektaşı Cihat Duman’a uyguladığı şiddeti gösteren fotoğrafları “Avukat Cihat Duman’a bekçilerin uyguladığı şiddetin utanç izleri. Avukata uygulanan şiddetin takipçisi olmak meslek namusunun gereğidir” notuyla paylaştı.

Avukat Cihan Duman, bekçilerin insanlara şiddet ve kötü muamele uyguladığı esnada avukat olduğunu söyleyerek ” yaptığınız hukuka aykırı, Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanırsınız ben Avukatım iyiliğiniz için söylüyorum” der.

Vay sen misin Erdoğan’ın besleme bekçilerine kanun hatırlatıp, işkence yapamayacağını duyuran. Kim takar Avukat dokunulmazlığını. Hiç bir dokunulmazlık Erdoğan’ın sağladığı dokunulmazlıktan üstün olamaz.

Hemen saldırıyorlar avukata ve işkence ediyorlar. Ters kelepçe yapıyorlar. Yoldan geçen birinin verdiği akılla nasıl ifade vereceklerini de öğreniyorlar. Yoldan geçen kişi Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanına hakaret etti diye tutanak tutmalarını öneriyor. 

Tabi ya, Erdoğan ve Soylu’ya hakaret etti deyiverin, bırakın ceza almayı, ödüllendirilirsiniz. Ayrıca avukatı da içeri attırırsınız. Burası Türkiye. Bunun örnekleri çok.

Her türlü zulmü yap, işkence et, küfür et, suç isle. Sonra Cumhurbaşkanına hakaret etti de, terfiyi kap.

Ve öyle de oluyor.

Görgü tanıkları olayın işkenceye uğrayan avukatın anlattığı gibi olduğunu ifade etmelerine rağmen alınan bilgilere göre karakolda Cihat Duman hakkında hakaretten işlem yapıldı.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.