AKP’lilere Cinayet İşlemek Serbest

Çok kısa zaman önce AKP’li Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde ölen Nadira Kadirova’nın odasında boğuşma oluduğu izlenimi uyandıran görüntüler ortaya çıktı.

Mahkeme Birkaç Gün İçinde Kovuşturmaya Yer Yoktur Kararı Vermişti

Mahkemenin  ‘kovuşturmaya yer yoktur’ kararı vermesinin ardından  Anayasa Mahkemesi’ne taşınan Kadirova’nın ölümüyle ilgili polislerin olay yeri incelemesi görüntülerinde, yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler görülüyor. Görüntülerde bir sehpanın tamamen ters döndüğü ve bir abajurun da yere düşerek devrildiği de görülüyor. Nadira Kadirova’ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili olarak Nadire Kadirova’nın ağabeyi Muhammet Ali Kadirov “Ne yaptıysak önümüze bir engel çıkarıyorlar ve olayı kapatmaya çalışıyorlar” dedi. Muhammet Ali Kadirov, “Görüntüler AK Partili Şirin Ünal’ın kardeşimi öldürdüğünü ortaya çıkarıyor” dedi.

Ajansımızda Nadire Kadirova’nın ölümü ile ilgili yayımladığımız haberlerin tamamında şüpheli bir ölüm olduğuna vurgu yapmıştık. Böylesine tartışmalı bir “intihar” olayında ülkemiz hukuk tarihinde görülmemiş bir hızla dosyanın hiç açılmamasına karar verilmesi, 1 hafta gibi kısa bir sürede cenazenin Özbekistan’a gönderilmesi bir şeylerin üzerinin örtüldüğünü çok açık gösteriyordu zaten.

GERÇEKLERİN AÇIĞA ÇIKMAK GİBİ BİR HUYU VARDIR

Nadira'nın ağabeyinden Ünal'a: Öbür dünyada da Reis kurtarabilecek mi?  Kronos News | Bağımsız haber sitesi...

AKP’li milletvekili parasına ve AKP’li olmanın kazandırdığı nüfuzunu kullanarak evinde ölen bir genç kızın ölümüne “intihar”  süsü vererek olayı örtbas edebileceğini sandı.  Nadire Kadirova’nın ağabeyi “Ne yaptıysak önümüze bir engel çıkarıyorlar ve olayı kapatmaya çalışıyorlar. Kardeşimin cenazesini Bilkent Şehir Hastanesi’ne götürdük. Orada da kardeşime öldürülmeden önce ilaç verildiği anlaşıldı. Biz bu ilacın ne olduğunu, ne zaman verildiğini öğrenmek istediğimizde doktorlar bize cevap vermedi. Avukatımıza bunun cevabını vermedi. Çünkü Şirin Ünal hastanedeki doktorları da savcıları da emniyeti de elindeki haram parasıyla ve mevkisiyle satın aldı” dedi. Ağabey Kadirov aslında yoruma gerek bırakmayacak şekilde anlatmış her şeyi.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.