AKP’den Uyuşturucu Operasyonu Şovu!

Ülkemizin tüm kumar işlerinin başında bulunan AKP faşizminin polisinin kumar operasyonu ile ahlak şovunun üzerinden iki gün geçmeden bu sefer uyuşturucu operasyonu şovu geldi.

81 ilde uyuşturucu opersayonu başlıkarı basına yansıdı bugün.

Ülke gündeminde  AKP faşizminin uyuşturucu işleri var. Bütün kirli ilişkileri ifşa olan AKP mafyası uyuşturucuya karşıymış görüntüsü yaratmak için ülke çapında sözüm ona operasyon yaptı. Adreslerini avucunun içi gibi bildiği torbacıya, içiciye güya operasyon yaptı..  Akıllarınca bu operasyon marifeti ile Recep Tayyip Erdoğan’ın başında olduğu dünya çapında uyuşturucu ağını gizleyecek, AKP’yi uyuşturucu ile mücadele ediyor görüntüsü yaratacaklar.

Ancak bu eski oyunlar ile AKP gerçekleri gizleyemez. O kadar kirlenmiş, o kadar yozlaşmış durumdalar ki bir değil yüz operasyon yapsalar bizzat Recep Tayyip Erdoğan’ın başında olduğu uyuşturucu işlerinin üzerini örtemezler.

Basına yansıyan habere göre Operasyonun İstanbul ve Ankara merkezli 81 ilde eş zamanlı yapılmış. Binali Yıldırım’ın, onun oğlu Erkan Yıldırım’ın, Mehmet Ağar’ın, onun oğlu Tolga Ağar’ın, Süleyman Soylu’nun, onun oğlunun evine de baskın yapmalıydınız halkın size inanmasını istiyorsanız. Dünyayı zehirleyen emperyalizmin uşağı Recep Tayyip Erdoğan ve çevresinin evlerine de baskın yapmalıydınız. Ancak böyle bir şeyin olması mümkün değil. Çünkü bu operasyonları yaptırabilecek güç sizde. Şimdilik!!!

Sosyal ağlarda paylaşın