AKP polisinden ev baskını terörü

Bu gece AKP’nin polisleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde halkın evlerine baskınlar yaparak terör estirdi. Zilini çalmadan koç başları ile kapıları kırarak evlere giren polis, insanları işkence ile gözaltına aldı. 27 kişiyi gözaltına alan polis bazı evlerin sadece kapılarını kırıp içerisini dağıtmakla yetindi.

Mahalleden bir halk cepheli yapılan baskınlar ile ilgili şu açıklamalarda bulundu : “bir süredir, başta hasta tutsak Ali Osman Köse’nin serbest bırakılması için yapılan eylemler ve Grup Yorum’un dünya çapında sahiplenilmesi sonucu Soysuz Süleyman’ın huzurunu kaçırdı. Her anlamda çürümüş, hırsız, katil, uyuşturucu kaçakçısı, pezevenk, sapık olduğu belgeleri ile ortaya saçılmış Soysuz Süleyman tasmalılarını halkın üzerine salarak adalet isteyenlerin seslerini kısmaya çalışıyor.”

Halk Cephesi’nin yaptığı açıklamada ise yapılan baskınlar ile ilgili, “baskınlarla ne hasta tutsak Ali Osman Köse’yi zulmün elinden almaktan ne de yoksul mahallelerimizde gençlerimiz yozlaştırma çalışmalarınıza engel olmaktan vazgeçmeyeceğiz !” ifadelerine yer verildi…

En son alınan bilgilere göre gözaltına alınanlarin isimleri şöyle :

Necla Can,

Ezgi Kul,

Nagehan Kurt,

Esra Mulla,

Melek Akgün,

Eda Yaren,

Musa Kurt,

Türkan Katırcı,

Alişan Gül,

Mehmet Yücetepe,

Bektaş Özder,

Münevver Aşçı,

Mustafa Yılmaz,

Ali Naki Özdemir,

Yalçın Gürenin,

Mehmet Özdemir,

Ceren Züleyha Aybay,

Reyha Yücel,

Ali Yücel,

Dehman Göçer,

Hasan Karakuş,

Fadime Yiğit,

Ekimcan Yıldırım,

Orhan Gül,

Burhan Gül,

Yunus Mutlutürk,

İsmail Kara

Evleri basılan ama gözaltına alınmayanların isimleri de elimize geçtiği kadarıyla şöyle :

Olgun Özmen, Ali Şenol, Murat Aslan.

Bir yazı görseli olabilir
Sosyal ağlarda paylaşın