AKP İktidarı Halka İşkence Yapmaya Devam Ediyor. 2 Kürt Köylü Helikopterden Atıldı

Van’ın Çatak ilçesinde operasyona çıkan askerler tarafından 11 Eylül’de gözaltına alınan ve 2 gün sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde oldukları ortaya çıkan 8 çocuk babası Osman Şiban (50) ve 7 çocuk babası Servet Turgut’un (55) helikopterden atıldıkları belgelendi.

Ülkenin özellikle Kürdistan’ın her yeri işkencehaneye çevrilmiş durumda.

İki köylünün helikopterden atılması ile ilgili, ne işkencecilerin sorumlusu faşist İçişleri Bakanı, nami diğer Soysuz Süleyman’dan, ne de ülkede yaşanan her türlü zulmün ve adaletsizliğin baş sorumlusu Erdoğan’dan konuyla ilgili bir açıklama yok. Tabii ki yapacakları açıklama işkenceyi mahkum edecek bir açıklama olmayacaktır. Ya terör demagojisi yapacaklardır ya da inkar edeceklerdir ancak henüz hiç bir açıklama yapmış değiller.

Yok sayarak, sessiz kalarak işkenceye ve katliama devam

AKP iktidarı yönetememe krizinden çıkamıyor. Çıkamadıkça da faşizmin en iyi bildiği yönteme sarılıyor. Baskı, terör, işkence… Özellikle kürt topraklarında hiç eksik etmediği zulmünü sürekli arttırıyor.

İşkence yapıldıktan sonra helikopterden atılan köylülerin hesabını AKP faşizmi sormayacaktır çünkü yapan kendisidir. Hiç bir işkence iktidarın politikalarından bağımsız ele alınamaz. İşkence devlet politikasıdır.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.