Aile Gençlik Ve Çocuk Yaz Kampı, 23 Temmuz’da BAŞLIYOR

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Aile Gençlik Ve Çocuk Yaz Kampı, bu sene 23 Temmuz – 6 ağustos tarihleri arasında Fransa’da yapılacak.
Aile Gençlik Ve Çocuk Yaz Kampı, 20 yıla yakın zamandır Anadolu Federasyonu’nun, Halk Meclisleri’nin, Dev-Gençlilerin, Hasan Ferit Gedik Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele Merkezi’nin ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki derneklerin, demokratik kitle örgütlerinin katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Kampın adı geçen yıla kadar Aile Gençlik Kampı idi. Geçen yıl yapılan bir değişiklikle, kampın adı Aile Gençlik Ve Çocuk Yaz Kampı olarak değiştirildi.

Aile Gençlik Ve Çocuk Yaz Kampı, burjuvazinin yozlaştırılmış, tüketim nesnesi haline getirilmiş tatil anlayışına alternatif bir anlayışla hayata geçiriliyor.
Aileler, gençler ve çocuklar, yüzerek, güneşlenerek, eğlenerek, üreterek, paylaşarak kolektif bir tatil kampı yaratıyorlar. Eğlencede, yemede içmede, sporda bencilliği yere gömüp, kolektivizm hayata geçiren bir kamp gerçekleştiriliyor.

Bu sene Fransa’da yapılacak olan tatil kampının, denize 5 dakikalık mesafede olduğu belirtiliyor. Çocuklar için ayrıca kamp alanında çocuk havuzu yeralmaktadır.
Her yıl olduğu gibi, kampın programında eğlenceler, bilgi yarışmaları, söyleşiler, paneller, doğal ve tarihi alanlara geziler, yüzme ve spor kursları yer almaktadır. Çocuklar için ve gençler için kamp boyunca hergün ayrı etkinlikler yapılacağı belirtiliyor.
Ayrıca kampın kuruluşu için de bir çağrı var: Kampın kuruluşunun 22 Temmuzda başlayacağı, kampın kuruluşuna yardımcı olmak isteyenlerin, kamp alanına 22 Temmuz’dan itibaren gelebilecekleri belirtiliyor.

Kamp davetinde şöyle deniliyor:

“Ailelerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız,
“Aile Gençlik Ve Çocuk Yaz Kampı”mızda BULUŞALIM!
Birlikte tatili ve hayatı güzelleştirelim.”

Kampa gelenlerin aşağıdaki malzemeleri getirmeleri önemle duyurulur:
Çadır
Yatak
Uyku Tulumu, battaniye, yastık ve çarşaf
Havlu, mayo, terlik

Sosyal ağlarda paylaşın