Adalet Nöbetleri Şimdi 6 Yerde.. BERLİN… BRÜKSEL.. AMSTERDAM… VİYANA… ve LONDRA!

Berlin’de, Brüksel’de, Amsterdam’da, Viyana’da sürdürülen Adalet Nöbetlerine bir mevzi de Londra’dan eklendi.
Londra’da, bugünden -20 Kasım’dan- itibaren Londra’daki Almanya Konsolosluğu önünde adalet nöbeti başlıyor. Londra Almanya Konsolosluğu önünde 17 Kasım’da gerçekleştirilen eylemde, 20 Kasım’dan itibaren kesintisiz adalet nöbetine başlanacağı ve bu nöbetin Edaların direnişine paralel olarak süreceği belirtilmişti.

Halen Süren Adalet Nöbetleri ise şunlar:

ALMANYA BERLİN’deki Adalet Bakanlığı, her güne, direnişcilerin Adalet Çadırının önünden haykırdığı sloganlarla başlıyorlar. Bakanlar, bakanlık çalışanları, hergün Süresiz açlık grevi direnişçilerinin ve adalet nöbetçilerinin önünden geçerek başlıyorlar işlerine.
Almanya Parlamentosu, bir haftadır hergün karşılarında direnişçileri veya onların taleplerini sahiplenen başkalarını görüyor.

BELÇİKA BRÜKSEL’deki Almanya Konsolosluğu her gün, saat 14.00’de, kapılarının önünde haykırılmaya başlanan “Eda Deniz Haydoroğlu Onurumuzdur”, “Özgül Emre’ye Özgürlük”, “İhsan Cibelik’e Özgürlük” sloganlarını duyuyorlar. Sloganları duyar duymaz, Belçika polisini arıyorlar.

HOLLANDA AMSTERDAM’daki Almanya Konsolosluğu, her gün saat 11.00’de kapılarının önüne birinin geldiğini görüyorlar. Hergün Amsterdam konsolosluğunun kapısının önüne iki döviz konuluyor. Birinde “17 Aydır ALmanya Hapishanelerinde tutsaklar” yazıyor, diğerinde ise “8 Aydır açlık grevindeler! Talepleri kabul edilsin” diyor. İki döviz, hergün Almanya emperyalizminin zulmünü yüzlerine vuruyor.

AVUSTURYA VİYANA’daki Almanya Konsolosluğu önünde de adalet için nöbettiler. Her gün bir pankart açılıyor konsolosluğun karşısına.
Alman emperyalizminin Viyana’daki temsilcileri, pankartta kendi hükümetlerinin dutsak ettiği devrimcilerin resmini görüyor hergün.

İNGİLTERE LONDRA’daki Almanya Konsolosluğu da artık hergün kapılarında yankılanan sloganları duyacaklar.
Dün konsolosluğun kapısında Halk Cepheliler “Eda Deniz’in Talepleri Kabul Edilsin” diye haykırıyorlardı. 20 Kasım Pazartesi gününden itibaren, o ses, her gün konsolosluğun önünde yankılanacak.

Her yerde Alman emperyalizminin temsilcilerinin karşısına çıkalım. Nereye dönerlerse dönsünler, bizi görsünler.
Tutsak ettikleri devrimcilerin resmine bakınca, suçlarını görecekler. Süresiz açlık grevindeki direnişçilerin resimlerini görünce, halkı meşru taleplerimiz bir kez daha onların gözüne ve gündemine sokulmuş olacak.

Sosyal ağlarda paylaşın