Adalet Mücadelesine Kırmızı Kurdelenle Sen De Katıl!


Adalet için ölüm orucu mücadelesinde olan Didem Akman geçtiğimiz günlerde telefon konuşmasında şunları söylemişti: “ Bu süreçte özellikle kadınların ben adalet talebini isteyen, adalet diye haykıran kadın arkadaşlardan saçlarına kırmızı kurdeleler takmasını istiyodum. Bizde kendi kurdelelerimizi iplerden tokalar yaptık. Saçlarımızı onlarla süsledik. Kavgaya güzelliğimizi biz de kadınlar olarak böyle yansıttık.”

Bununla beraber FOSEM’ in bir kampanya başlattı. Kampanya da “Adalet İçin Ölüm Orucunda Olan Didem Akman’dan Adalet Mücadelesi Veren Kadınlara çağrı Adalet mücadelesi veren kadınların saçlarına kırmızı kurdeleler takarak, Kavgaya güzelliklerini de katmalarını istiyor Didem. Kendi de kırmızı iplerden mavi boncuklarla yaptığı süslerden takmış ve o haliyle de çok güzel olmuştu. Zorla müdahale Tehdidine karşı, Didem’in bu kırmızı kurdele Çağrısını Fosem Olarak bir kampanyaya dönüştürüyoruz. Saçlarına kırmızı kurdeleler takan kadınlar fotoğraflarını Didem’e yollayarak hem uygulanan tecriti Kıralım hem de Didemin yalnız olmadığını gösterelim.” Denildi.

FOSEM’ in kampanyayı başlatmasıyla birlikte birçok yerden destek fotoğrafları geldi. Adalet mücadelesinin her tarafında olan kadınlar,177 gündür ölüm orucu yaparak en büyük adalet mücadelesini veren Didem Akman için saçlarına kırmızı kurdeleler takarak kavgaya güzelliklerini katıyor.

Siz de çektiğiniz fotoğrafları FOSEM’ in sosyal medya adreslerine atıp adalet mücadelesine katılın.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.