ABD başkanı Biden, seçimlerin galibi ile çalışmayı dört gözle bekliyor(!)

Emperyalist küstah ne kadar da rahat değil mi? Nasılsa sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun onlar kendileri için değişen bir şey olmayacak!

Kazanan hangi parti olursa olsun emperyalizmin çıkarları zarar görmeyeceği için kaybeden yine halk olacak!

Ülkemizde ABD emperyalizminin icazetini almayan hiç bir düzen partisi iktidara gelemez! Emperyalizme karşı olan, emperyalizmin ülkemizdeki çarkını durduracak olan bir siyasetin seçimlere bile katılması mümkün değildir.

ABD beyaz saray’dan bugün bir açıklama geldi.”Türk halkını, isteklerini sandıkta barışçıl bir şekilde ifade ettiği için kutluyoruz” diyen Kirby, Biden’ın seçimleri kazanan liderle çalışmayı ‘dört gözle beklediğini’ söyledi. Bu açıklama ülkemizde yapılan seçimlerin halkın yaşadığı hiç bir sorunu çözmeyeceğini çok açık gösterir.
Yoksulluğumuzun, açlığımızın tek baş sorumlusu ABD emperyalizmidir. Yaşadığımız tüm adaletsizliklerinin kaynağı ABD’nin ülkemizin zenginliklerini talan etmesidir.
Bu düzen içinde yapılan tüm seçimler de ABD’nin işbirlikçisinin belirlenmesidir.

Bir muhabir, Delaware’de hafta sonu tatilini geçirdiği sırada bisiklete binerken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Biden’a ‘seçimde bir ihtilafın söz konusu olabileceğini’ belirterek yorumunu sormuştu. “Bu doğru mu? Hiç bilgi almadım” diyen Biden, muhabirin “Muhalefet partisi önde olduğunu iddia ediyor, devlet basını ise Erdoğan’ın önde olduğunu söylüyor” sözlerinin üzerine “Kulağa tanıdık geliyor öyle değil mi? Hayır bakın, umarım kim kazanırsa kazanır. Dünyanın o kısmında bu olmasa bile yeterince sorun var zaten“.

Emperyalist küstah ne kadar da rahat değil mi? Nasılsa sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun onlar kendileri için değişen bir şey olmayacak! Kazanan hangi parti olursa olsun emperyalizmin çıkarları zarar görmeyeceği için kaybeden yine halk olacak!

Sosyal ağlarda paylaşın