5 Milyon Dolara Kaz Dağlarını Talan Hakkı!!!

Sizin kasalarınızın içindekilerin tamamı  değil Kaz dağlarını, bir tek metresini dahi almanıza yetmez!

Kanadalı emperyalist şirketin CEO’sunun bugün yaptığı açıklamada Ağaç kesiminde şirketin değil hükümet yetkililerinin sorumlu olduğunu söyledi. “Bunun için ödeme yapmıştık. Şunu anlayışla karşılamanız gerekir, ormancılık izinleri kapsamında, bu izinler için 5 milyon dolar ödedik.” dedi.

Küstah emperyalist “parasını verdim istediğimi yaparım” demek istiyor. Üstelik” AKP iktidarına gidin, onlardan izin aldım. Bunun için 5 milyon dolar ödedim” diyor.

AKP gibi dini imanı para olan, memleketi satmaya and içmiş işbirlikçiler değil halktır o toprakların sahibi. Sizin kasalarınızın içindekilerin tamamı  değil Kaz dağlarını, bir tek metresini dahi almanıza yetmez! İşbirlikçi AKP izin verdi diye Kaz dağlarını istediğin gibi talan edemez, doğamızı çevremizi yok edemezsiniz!

Gösteriler siyasi imiş!!!

Onbinlerin katıldığı gösterileri ‘rahatsızlık yaratmayı hedefleyen siyasi saldırı’ diye niteleyen McCluskey, “Tüm bu saldırının özünde çevreci bir örtbas olduğuna inanıyorum” dedi.

Siz geleceksiniz 5 milyon verip ülkemizi talan edeceksiniz, milyarlarca doları cebinize indireceksiniz,  yüzbinlerce ağaç kesip doğamızı yokedecek, çölleştireceksiniz  ve bunu kabul etmeyip protesto edenlere de “rahatsızlık yaratmayı hedefleyen siyasi saldırı” diyeceksiniz öyle mi? Sen daha rahatsızlık görmemişsin! Siyasi saldırının ne olduğunu bilmediğin belli.  Yeraltı yerüstü zenginliklerini talan ettiğiniz ülkemizin tarihine bir bak istersen. Emperyalistlerin tamamının kuyruğunu sıkıştırıp defolup gittiğini göreceksin.  Rahatsızlığın ne olduğunu gösterir  size bu halk. Siyasi saldırı değil her türlü yöntemle saldırmasını da bilir doğasını toprağını talan edene. Sen yine de 2 helikopter hazırda bulundur iyisi mi.

CEO aklı sıra halkı kandıracak. Siyanürün suya karışmayacağını iddia ediyor. Ancak uzmanlar siyanürün ekolojik dengeye zarar vereceği, toprağı ve suyu zehirleyeceği, etkisinin de yıllar boyu süreceği konusunda uyarıyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.