46 Yaşında Emekli Olan Erdoğan EYT için: Niçin erken emeklilik? Herkes vaktinde emekli olmalı.

Emeklilkte Yaşa Takılanlar (EYT)  ile ilgili : “Bizim başımıza erken emekliliği dolayanlar bunun bedelini ödeyecek ve ödedi. Niçin erken emeklilik? Ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman emekli olsun ve parasını en güzel şekliyle alsın. Erken emekli olup ikinci iş arayacak ve işsizliğin yükselmesine neden olacak. Bu hesap kötü bir hesaptır. Biz bunu politik hesaplarla yapmayacağız. Arkadaşlarıma söylüyorum, beni bu yola teşvik etmeyin. Seçimi kaybetsek de olmayacak” dedi.

Kendisi 46 yaşında emekli olan Erdoğan Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili konuştu. Konuşma yaparken kendisinin 46 yaşında emekli olduğunu unutmuş mudur bilinmez ama her ay emekli maaşını -sanki çok ihtiyacı varmış gibi- aldığı çok iyi biliniyor. Devletin tüm imkanlarını, kendi çevresine ve kendi zimmetine geçirdiği yetmiyor, 46 yaşından beridir emekli maaşını alıyor. En son kendi cumhurbaşkanlığı maaşına yaptığı zam ile 81.250 TL maaş alıyor.

Söz konusu halk olunca “erken emekli olup ikinci iş arayacak ve işsizliğin yükselmesine neden olacak” diyor . Kendisi 46 yaşında emekli olduktan sonra kaç tane ek iş yapmıştır sayısını bilen yok. Milletvekilliği, parti başkanlığı, başbakanlık ve komisyonculuk. En kârlı işi ise Cumhurbaşkanlığı. Görünen o ki Cumhurbaşkanlığından hiç emekli olmaya da niyeti yok

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.