Halk Düşmanı AKP Faşizminı Halk Düşmanı Medya Korosu…

Akşam haberlerine yansıyan bir gelişme faşizmin medyasından kelimesi kelimesine aynı şekilde servis edildi. Habere göre Halkın Avukatı Aytaç Ünsal Edirne’de iki kişi ile bir arabada gözaltına alınmıştı. Haber, detaylarına kadar İçişleri Bakanlığı’nın servis ettiği haliyle yayımlanmış. Tek kelime değiştirilmeden. Tüm faşist medya kuruluşları bir birleri ile kara çalma yarışına girmişlerdi sadece.

Haberciliğin 5 N 1 K’sını aramanın anlamı yoktur faşizmin satılık medyasında.

  • Komploculuğu ile bilinen İçişleri bakanlığının yeni bir komplosu mu söz konusu?
  • Bizzat sorgusunda bulunacak kadar Halkın Avukatlarına düşmanlığı ile bilinen Süleyman Soylu’nun bakanlığının servis ettiği haberin karalama amaçlı olduğu tartışılmazdır.
  • Hiçbir konuda olmadığı gibi mesleki açıdan da asgari ahlaka sahip olmayan malum medya, İçişleri Bakanının, Aytaç Ünsal’ın ölüm orucu direnişi ile dünya halkları nezdinde sahip olduğu haklı prestiji yıpratmaya çalışıyor.
  • “Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Çağlayan Adliyesi’ndeki makam odasında DHKP-C’li teröristlerce şehit edilmesinin ardından, DHKP-C’nin terör örgütü avukat yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınarak tutuklanmış….” cümlesi tüm kanallarda aynı şekilde, kelimesine dahi dokunulmaksızın yayınlanmış! İddianamelerinde  tek kelime dahi geçmeyen bu iddia Süleyman Soylu’nun uydurduğu ve Hitler’in propaganda bakanı Göbels’in “Propaganda esnasında yalan söyleyin, inananlar olacaktır. Şayet başarısız olduysanız devam edin.” taktiğini uygulayarak sürdürdüğü alçak bir yalandır. Ve aynı alçaklıkla faşist medya tarafından söylenmeye devam etmektedir.

KALDI Kİ!

Yurt dışına çıkmak yasak mıdır? Kim yasaklayabilir? Hırsız, yalancı, katil, tecavüzcü…. faşizm mi?

Henüz komplo mu yoksa gerçekten Aytaç Ünsal yurt dışına mı çıkmayı düşünüyordu bilmek şu aşamada mümkün değil. Zira ölüm orucundan kaynaklı ciddi rahatsızlıkları olduğu bilinen Halkın Avukatı Aytaç Ünsal serbest bırakıldığından beri polis tarafından taciz edilmekte, kelimenin tam anlamı ile kendisine selam verilmesine dahi engel olmaya çalışılmakta. O yüzden tedavisini yaptırmak amacı ile yurt dışına çıkması anlaşılır bir şeydir. Ülkeyi parsel parsel satmak için yurtdışına turlar atan vatan hainleri değil söz konusu olan, ülkesinin eşit özgür bir ülke olması için mücadele eden, adalet için bedenini ölüme yatırmış halkına sevdalı bir avukat: Ne yurt dışına çıkarken ne de yurda girerken halk düşmanlarından izin alacak değil elbette.

Her konuda olduğu gibi bu konuda da AKP’nin ahlaksız medyasına inanmamak gerektiği gerçek…

Onur ve adalet savaşçısı Aytaç Ünsal’ın ve avukatlarının yapacağı açıklama ile gerçek açığa çıkacaktır.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.