Devlet Çete El Ele…

Devlet Çete El Ele

16 aralık günü 17 yaşında bir gencimiz iki çete arasında çıkan çatışmanın arasında kaldı. Ve çetelerin silahlarından çıkan çıkan kurşunla katledildi. 17’sinde bir gencimizi çeteciler öldürdü.

Devletin yaygınlaştırmak için her türlü imkanını seferber ettiği çeteciliğin aldığı ne ilk can ne de son. Özellikle AKP iktidarı döneminde, yaygınlaştırılan, desteklenip himaye edilen çeteler yoksul gecekondu mahallelerini mekan tutuyor. Oralarda yaşayan halkı canından bezdirip gençlerimizi uyuşturucuya alıştırıp mafyacı yapıyor.
Çeteleşmey karşı mücadele eden devrimcilerin ise her türlü hareketine engel olmaya, çetelere karşı mücadelede çeteleri her anlamda desteklemeye devam ediyor.
Özellikle devrimcilerin olduğu mahallelerde çeteleri silahlandıran, uyuşturucu satmalarına göz yuman devletin ta kendisidir.

Arap Emrah da Gazi mahallesinde bu şekilde varlığını sürdüren çetecilerden biridir. Bir diğer çeteci Volkan Rençber ile çıkar çatışmasının sonucunda çıkan silahlı çatışma 17 yaşındaki Anıl Polat isimli gencimizin ölümüne sebep oldu. Haydar’ın katili sadece çeteler değil çeteleri himaye eden AKP iktidarıdır. Bu gerçek devrimciler tarafından her yerde dile getiriliyor.


Tabii ki Anıl Polat’ın cenazesinde de dile getirildi. AKP’nin polisleri Anıl’ın katillerinin kim olduğunu gösteren pankart açılır açılmaz saldırdı. Gerçeği haykıranlara saldırarak gerçeklerin üzerini örtebileceğini zannediyor polis ama bu halk çeteleri kimin beslediğini, kimin hizmetinde olduğunu biliyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.