Yüksel Direnişi Dünden Bugüne; “SUÇLU DEĞİL, DİRENİŞÇİYİZ!”

Bugün 27 Ocak 2021 tarihinde tutuklu Yüksel Direnişçileri mahkemeye çıkarılacaklar. Onlar sadece işlerini geri istiyorlar.

Hiç bir sebep yokken işlerinden oldular hukuksuzca. Suçları ne? Halkın geleceği olan öğrencilerini eğitmek mi suç yoksa yolsuzluğu kabül etmeyip halkı için mimarlık yapmak mı? Yıllardır her gün Yüksel’de açıklama yapıyorlar. Seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Ve daha da çoğalıyorlar. Nuriye Gülmen ve Semih Özakça ile başlayan Yüksel Direnişi, katılan haksız yere işini kaybeden daha birçok insan ile çoğaldı. Çünkü AKP İktirdarı haksızlık adaletsizlik yapmaya devam ediyor. İktidardan yana olmayan herkesi suçlu durumuna düşüyor.

AKP iktidarına göre kendi halkını hortumlayacaksın, hortumladığını ayakkabı kutularında saklayacaksın, çalıp çırpacaksın… o zaman sorun yok! Onun ritminde dans edersen işini kaybetmediğin gibi ödüllendirilirsin. Dans etmiyorsan uyguladığı zulümlerden zulüm beğen. İşsizlik, yoksulluk, gözaltı, iskeni hapis… Yüksel Direnişçileri ülkede yaşanan tüm adaletsizlikler karşı durdu. Şimdi onlara reva görülen adaletsizlikte onların yanında olma zamanı…

Yüksel Direnişçilerinin başına gelen herkesin başına gelebilir o yüzden sahiplenmek gerek haklı olanı

İzleyelim ve izletelim…İyi Seyirler…

Sosyal ağlarda paylaşın