Yine Uyuşturucu, Yine Polis, Yine Devlet

Manisa’nın Akhisar ilçesinde şüphe üzerine durdurulan otomobilde yapılan aramada uyuşturucu maddelerle birlikte yakalanarak gözaltına alınan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Araçta yapılan aramalarda 1985,5 gram Skunk maddesi ve 10 adet reçete ile satılan ve uyuşturucu etkisi bulunan Lyrica hap ele geçirildi.

Gün geçmiyor ki uyuşturucu baskınları yapılmasın ve yakalananlar arasında polis çıkmasın. Hem de üst düzey polisler. Üst düzey polislerin uyuşturucu piyasasını elinde tuttuğu apaçık ortada. Üstelik bu açığa çıkanları. Açığa çıkmayanları düşünün. Şöyle küçük bir soruşturma ile uyuşturucu çeşmesinin başını tutanın da Beştepe olduğu açığa çıkacaktır. Zira ülkenin en karlı işlerinin başında ya kendisi ya da yakın çevresinin bulunduğunu cümle alem biliyor.

İşi, ekmeği  için direnen emekçinin karşısında polis, madende katledilen madencinin eylemine saldıran polis,  hakkını arayan işçiye saldıran polis, adalet isteyenin kafa göz saldırıp işkence eden polis… uyuşturucu şebekesinin başında yine polis, fuhuşu idare eden, pezevenklik yapan yine polis, kumarı idare eden yine polis…

Sözde güvenlik güçleri diye tanımlanıyor polisler ama halkın güvende olmamasının tek sorumlusudur polis. Halkımız boşuna dememiş “ayıdan post polisten dost olmaz” diye.

Her türlü pisliği üreten düzenin polisleri her türlü pisliğin başındadır. Narkotik polisi uyuşturucu satar, ahlak polisi pezevenklik yapar, asayişi polisi haraç keser, trafik polisi rüşvet yer…

Halk bıktı. Bu düzenin pisliğinden bıktı. Bozuk düzende sağlam çark olmazmış. Bu düzen yıkılmadıkça bu pislikler hepimizi zehirlemeye, çoluğumuzu çocuğumuzu kirletmeye devam edecektir.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.