“Yerin bin kat altında da olsa gerçekleri çıkartıp halkımıza ulaştıracağımız bir yıla daha giriyoruz.”

Emperyalizmin dünya halklarını daha çok açlığa ve adaletsizliğe mahkum ettiği bir yılı geride bırakıyoruz.

Ülkemizde zulüm iktidarının yalanla süsleyerek unutturmak istediği açlık, yoksulluk ve adaletsizlik artık milyonların ortak sorunu haline gelmiş durumda. Şüphesiz faşizm sadece zulmederek ayakta kalamaz. Düzenini sürdürebilmesi için yalana ihtiyaç duyar. Yalan, faşizmin sahip olduğu silahların en kuvvetlisi ve en etkilisidir.

GHA ailesi olarak yayın hayatına başladığımız günden bugüne sadece faşizmin yalanlarını ortaya çıkarmakla yetinmedik, zulüm düzenine karşı mücadele edenlerin direnenlerin sesini resmini taşıdık halkımıza.

Ülkemiz devrime gebedir. Yoksulluk adaletsizlik halkımızın kaderi değildir. Emperyalizm uşağı faşizmin en büyük korkusu devrimdir. Halkın memnuniyetsizliğinin, öfkesinin devrimcilerle buluşmaması için her türlü alçak yöntemlere başvursa da nafile.

Halk adaletsiz yaşayamaz!

Halkımızın adalet için mücadelesini büyüteceğiz.

Ülkemiz hapishanelerinde halkımıza reva görülen adaletsizliğe karşı bedenlerini siper eden devrimci tutsakların direnişinin sesi olmaya 2022 yılında da devam edeceğiz…

Dünyanın tüm hapishanelerinde zalimlere karşı direnen tüm tutsakların sesi olmaya devam edeceğiz.

Yeni yılı, hep birlikte güzelleştireceğiz.

Umudu, özgürlüğü, ekmeği ve adaleti, hep birlikte büyüteceğiz.

Gerçek Haber Ajansı, kurulduğu günden bu yana olduğu gibi, umudu, özgürlüğü, ekmeği, adaleti büyütme kavgasının içinde olacak.

Bu inançla, tüm okurlarımızın, takipçilerimizin yeni yılını tekrar kutluyoruz.

Sosyal ağlarda paylaşın