Yandaş Nagehan Yağcılık ve Yalancılıkta Sınır Tanımıyor: Yazlık Saray Son Derece Mütevazi!!!

İktidar yalakalığı ile tanınan medyada seviyesizliği ve yırtıklığı ile tanınan Nagehan Alçı yeni bir görevini daha tamamladı.

Halk yoksulluk içinde iken, yarın ne yiyeceğini bilmeyen milyonlarca insan varken saray üstüne saray yaptıran görgüsüz Erdoğan’ın Ahlat’ta yaptırdığı saraya Nagehan Alçı  bir ziyaret gerçekleştirdi. İhtişam ve yapılan masrafın yanında Anayasa Mahkemesinin inşaatı durdurma kararına rağmen yapılması ile basında çokça bahsedilen sarayın mütevazi olduğuna halkı inandırmak için Nagehan’ın kalemi kiralanmış belli ki.

Halkın aklıyla dalga geçercesine Ahlat sarayının ne kadar mütevazi olduğuna dair izlenimlerini yazıya dökmüş Nagehan. Vıcık vıcık yalakalık yaptığı yazıda bir tek kelime doğru bulabilmek mümkün değil. Eskinin Fethullah Gülenciliği yüzünden kendisinin ve kocasının paçasını kurtarmak için sabahtan akşama kadar Erdoğan ve AKP yalakalığı yapan Nagehan son yaptığı Ahlat sarayı güzellemesi ile şirazenin topuzunu iyice kaçırdı.

“İhtişamı sadeliğinde mahfuz” diyerek ifade ettiği sarayın gerçekten sade olup olmadığına bakalım:

Köşkün şu ana kadar ki maliyeti 125 milyon TL’yi bulmuş durumda.

Nagehan Alçı mütevazi(!) köşkün kaç odasının olduğunu neden yazmamış acaba?

Ya da kaç metrekare arazi üzerine inşa edildiğini.

Biz söyleyelim: 32 dönüm. Yani 32.000 metre kare.

Yağdanlık Nagehan Alçı’nın mütevazi dediği yazlık sarayın binası tefrişi için ayrılan arsa: 7932 metre kare.

Kaç odası olduğu henüz açıklanmamış ama Erdoğan’ın aynı büyüklükte Marmaris’te yaptırdığı sarayın 300 odası vardı. Basına çıkan resimlerden görüleceği üzere Marmaris’teki saraydan küçük değil Ahlat’taki mütevazi (!) saray. Sarayı yaptırmak için gölün doldurulduğunu da burada belirtmek gerekiyor. Herşeyden önce Anayasa Mahkemesinin durdurma kararına rağmen yapılmış bir saraydan bahsediyoruz. Nagehan sadece bu gerçekleri gizlemek için kiralanmış ama verdikleri görev o kadar zor ki. Sarayın resimleri olmasa belki mütevazi olduğuna inanacağız ama. Resimleri görünce Nagehan’a halkımızın deyimiyle seslenmek istiyoruz: YALANIN BATSIN NAGEHAN!

Not: Erdoğan’ın Ahlat sarayı bittiğinde 12 sarayı olmuş olacak. Bunlar:

*Dolmabahçe Sarayı

*Beylerbeyi Sarayı

*Yıldız Sarayı

*Vahdettin Köşkü

*Huber Köşkü

*Florya Köşkü

*Aynalıkavak Kasrı

*Beykoz Kasrı

*Çankaya Köşkü

*AOÇ’teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı

Marmaris ve Ahlat sarayı.


Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.