UYUŞTURUCUYU YASALLAŞTIRARAK NE YAPMAK İSTİYORLAR? -1

— Merkezi sinir sistemimizi felç etmek istiyorlar —

Avusturya’da da esrar yasallaştırıldı.

Şu ana karar esrarı yasallaştıran ülkelerin sayısı 30’u aştı.

Esrarla, eroinle, kokainle, bonzaiyle, türlü türlü haplarla halkı uyuşturmak isteyenlerin iki temel amacı var:

1- Halkın her kesimini, en başta da gençliği, düzen için zararsız kişiler haline getirmek. Zararsız hale getirmenin en başta gelen aracı ise, yozlaştırmadır. Yozlaştırmanın da bir çok biçimi olmakla birlikte temel olarak dört temel biçimden sözedebiliriz: Uyuşturucu, fuhuş, kumar, alkoliklik.

2- Uyuşturucu pazarından elde edilen karlar.

Emperyalist ülkeler, 1990’lardan bu yana ekonomik sosyal hakları birer birer gasp ediyorlar. Emeklilik yaşını 70’lere çıkarıyorlar. Bu nedenle, bu politika karşısında halkların buna baş eğmesi için de tüm toplumu, yozlaştırarak, bencilleştirerek, yabancılaştırarak direnemek, isyan edemez hale getirmek istiyorlar. Uyuşturucu da bunun en temel araçlarından biridir. Uyuşturucuyu meşrulaştırıp, yasallaştırıyor ve kullanımını yaygınlaştırıyorlar.

“Uyuşturucu”nun kelime anlamı “HAREKETTEN, GEREĞİ GİBİ DÜŞÜNMEKTEN ALIKOYAN”dır.

Uyuşturucu maddeler; sinir sistemini etkileyerek, kullanan kişinin ruhsal ve fiziksel dengesini bozan; bu kişide fiziksel ve ruhsal bağımlılığa yol açan; kişisel ve toplumsal yönden ekonomik ve sosyal çöküntü oluşturan maddelerdir.

İşte uyuşturucuyu yasallaştırma ve yaygınlaştırma politikalarıyla kişilerde oluşan bu etkiyi, tüm toplum genelinde yaratmak istiyorlar.

Tüm toplumun sinir sistemini felç etmek istiyorlar.

Toplumu felç etmek için de önce toplumun merkezi sinir sistemine, yani gençliğe saldırıyorlar. Gençiği uyuşturucuyla, kumarla, cinsellikle, alkoliklikle teslim alınmış bir toplumun sinir sistemi felç edilmiş demektir.

Kişi olarak ve halk olarak felç olmak istemiyorsak, yozlaşmanın her türüne karşı direnmeliyiz. Uyuşturucuya, kumara, fuhuşa karşı, savunma mekanizmalarımızı oluşturmak zorundayız. Bu yozlaştırma saldırısını püskürtmek, halklara uyuşturucuyla kurulan bu tuzağı bozmak zorundayız.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.