ULUSAL YAS! NE İÇİN? Uyuşturucu ve Fuhuş Partisinde Öldü Üç Gün Ulusal Yas İlan Edildi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Şarika kentinin yöneticisi Dr. Sultan bin Muhammed El- Kasimi’nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan El-Kasimi, Londra’daki evinde ölü bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir kaynak, Kasimi’nin evinde “çok sayıda uyuşturucu madde bulunduğu ve evde ahlaksızlıkların yapıldığı bir parti yapıldığını” aktardı.

İngiltere’de yayın yapan The Sun gazetesinin haberine göre de, ihbar üzerine Kasimi’nin Knightsbridge semtindeki evine giden acil servis ekipleri, cok sayıda uyuşturucu bulmuş. Olay yerine ulaşan ambulansın da evde uyuşturucu bulunduğuna ilişkin anons geçtiği belirtildi.

Haberin kaynağı;

“Polis soruşturmasının yanı sıra acil bir iç soruşturma emri verildi ve personelin sessiz kalması yönünde talimat verildi” dedi.

Şeyh Halid’in ölü bulunduğu evin, 90 milyon pound’a satılan evlerin bulunduğu bir yerde lüks  ve pahalı bir apartman dairesi olduğu öğrenildi.

Tüm ahlaksızlıkları bu kadar açık ortaya çıkmış, uyuşturucu ve fuhuş partisinde ölmüş ve fakat; sanki “şeyh hazretleri”, halkı için savaşırken şehit düşmüş gibi, doğduğu Şarika kentinde üç gün ulusal yas ilan edildi ve bayraklar yarıya indirildi…

Eğer bir ülkeyi soyan sömüren azınlıkr grubun içindeyseniz, her türlü pisliği yapabilir, her türlü insanlık dışı suçu işleyebilir ve yine de “kahraman” ilan edilebilirsiniz, ”şehit” sayılabilirsiniz, herşey görmezden gelinebilir.

Yasmış! Kimin için?

Bayraklar yarıya indirilmiş  ne için?

Birleşik Arap Emirlikleri halkı ya bu ahlaksızları, bu şeriat tüccarlarını, bu din bezirganlarını sırtından atacak, ya da bu ahlaksızların yasını tutacak..

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.