Ülkesinden Kaçırtıncaya Kadar İtirafçılığa Zorlamak – Video

Savcı Selim Kiraz davası « Tanık» larından eski İtirafçı Cavit Yılmaz Almanya’ya iltica etti.

Uzun zamandır Türkiye’de « Gizli tanık « ile Basın emekçileri, Sanatçılar, Avukatlar ve bir çok insan gözaltına alındı, tutuklandı. Polis baskınları, işkenceli gözaltılar, onlarca yıla varan cezalar hep bu « Gizli tanık» ifadeleriyle verildi, yapıldı.

Gündemi seçim kampanyaları ile, çeşitli şovlarla karartmaya çalışan iktidarın gerçek gündemi, halkın içinden çıkacak halk ve vatan sevgisiyle dolu insanları katletmek, yok etmek ve hapsetmek için yeni yöntemler geliştirmek.  Türkiye Faşizmini tanıyanlar, Emperyalizmi tanıyanlar, bunun nasıl bir oyun olduğunu pekala biliyorlar ve bu oyunu boşa çıkarmak için var güçleri ile çalışıyorlar.

İşte şimdi bir itirafçı Türkiyeden bir şekilde Almanya`ya gelip sığınma talep etti ve Türk devletinin kendisini nasıl ihanete, işbirliğine ve itirafa zorladığını açıkladı. Verdiği yazılı açıklaması belki şu anda hapishanelerde devletin oynadığı bir oyunun parçası olarak yatmakta olan onlarca devrimci, demokrat insanın dışarıya çıkmasına sebep olacak.

Aşağıdaki Videoda Almanya`dan sığınma talebinde bulunan Cavit Yılmaz`ın 22 Haziran 2019`da Artı Tv`de yaptığı röportajı sunuyoruz:

Sosyal ağlarda paylaşın

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.